👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Filmik w bardzo przystępnej formie pokazuje mechanizm, z którym każdy styka się codziennie nie zdając sobie z tego sprawy. I choć wpływ rejestrowanych w czasie dnia treści na ludzkie zachowanie jest wielokierunkowy i w dużej mierze nieprzewidywalny, to mając świadomość tego faktu możemy go z powodzeniem wykorzystywać do własnych celów. Zarówno czynnie - odpowiednio dobierając słowa w rozmowach z ludźmi, jak i biernie - wyszukując sobie pozytywne treści

to już wiem dlaczego jak kończę oglądać sadola to mam ochotę wpaść pod samochód, złamać rękę, lub dostać wpier***.
W coś tym musi być. Wielokrotnie jak czytam jakieś bzdurne komentarze lub artykuły to mam ochotę komuś w mordę dać a zwłaszcza piszącym te owe herezje.

Jeśli rezultaty tego testu są prawdziwe to daje tylko do myślenia jak łatwo nam coś zasugerować, zmanipulować. Wystarczy spojrzeć jaką papkę daje TV, gdzie sugerując coś, skłania nas do właśnie takiego "dopasowania słówka" do odpowiedniej sytuacji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie