👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alban, ty sie nie wypowiadaj na tematy, o których nie masz pojęcia, bo się ośmieszasz. A druga sprawa, to pisze się 1 sierpnia, bo 1 sierpień to był daaaaaaawno temu, kiedy człowiek wymyślił sierpień, panie ekspercie.
Podobnego gościa widziałem ostatnio na plaży
Włożył sobie szyszki w uszy i wp🤬lał piasek
Wszystko ku uciesze setek plażowiczów
Włożył sobie szyszki w uszy i wp🤬lał piasek
Wszystko ku uciesze setek plażowiczów
ja obstawiam szałwię wieszczą (salvia divinorum). Nawet fajna sprawa, działa tylko jakieś 4-5 min. ale ewidentnie trzeba to walnąć bezpiecznie w domu pod nadzorem kolegi. Dostępne w tej chwili tylko na Florydzie, ale idzie zamówić przez neta. Polecam extract X40

Mors_Nigra napisał/a:
Marihuanen jest dla skończonych zer, koniec i kropeczka.
Tak jak alkohol, kofeina, nikotyna itp. W ogóle wszystko jest dla przegrywów, lepiej się zabić.

DoktorAlban napisał/a:
1 Sierpień
1 sierpnia ciemniaku (pierwszy dzień sierpnia)
El_Macias napisał/a:
Pewnie jest w podobym miejscu, jak ten koleś poniżej
![]()
Obrazek
wydaje mi sie, ze sie mylisz. Koles na filmiku jest w samochodzie a ten z gifa w jakims klubie.
Narkotyki dzielimy tylko na dwa rodzaje:
- legalne
- nielegalne.
I tyle...
- legalne
- nielegalne.
I tyle...

pudel82x napisał/a:
ja obstawiam szałwię wieszczą (salvia divinorum). Nawet fajna sprawa, działa tylko jakieś 4-5 min. ale ewidentnie trzeba to walnąć bezpiecznie w domu pod nadzorem kolegi. Dostępne w tej chwili tylko na Florydzie, ale idzie zamówić przez neta. Polecam extract X40
![]()
Szałwia wszędzie jest dostępna, trzeba mieć tylko kontakty. Typ na nagraniu jest po dopach a nie po szałwii, znam sie na tym. Takich ludzi widze prawie codziennie, a w pl takie zwyczajne patusowe ćpuny jak ten na nagraniu po 1 nie są odpowiednio bogate zeby kupic szalwie (sam fakt, ze wolą j🤬 dopki niż zioło, bo dopy tańsze już coś znaczy) a po 2 nie są odpowiednio ogarnięte żeby zamówić, no i prawdopodobnie nawet nie wiedzą, że takie coś istnieje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie