👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem co Cię podkusiło żeby to wrzucić tutaj... .
Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół.
Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół.
No no, widać że wszyscy cwaniaki, "łapio kulki z pajtbala w zemby"

Dudeczek napisał/a:
Mi to wygląda na ASG ale co ja się tam znam...okar19, Widzę z samochodow przerzuciłeś się na paintball'a?
![]()

Łee ;/ to ja najlepszą akcję miałem ja z pistolecikiem vs 5 kumpli z karabinkami ;| A ten to ładnie poszedł. Szkoda tylko, że miał full capa, a nie low capa. Bardziej realistyczne by było jakby mu co chwila brakowało amunicji, a nie że wlatuje i wali ile wlezie.

Wiem, wiem "to jest sadistic".
Ale na prawdę nie wiem jak to trafiło tutaj -_-
Ale na prawdę nie wiem jak to trafiło tutaj -_-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie