Sympatyczna piosenka nie dla Gimb
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
Ja tam po północy zwykle oglądam gołe baby ale jak kto woli.
że niby super piosenka bo jakiś dziad to nuci?
trumnę by sobie zaczął składać
trumnę by sobie zaczął składać
Może dziadek nie śpiewa tak, że dupę urywa, ale fakt, jest taki, że "1 z 10", jest chyba jedynym teleturniejem bez wymuszanego show, bez pajacowania, a nastawiony jedynie na wiedzę uczestników.
ile on ma lat?? większość z nas nie dożyje tyle co on... a co dopiero grać w tym wieku 0_o
Mówcie co chcecie, kocham ten teleturniej.
Żadnego przepychu, nagrody nie duże, a klasa i wiedza zawodników o niebo przewyższa pozostałą część telewizji. Nie wspominając o panu Tadeuszu Sznuku, który jest klasą samą w sobie i posiada ogromną wiedzę.
(Dla zainteresowanych polecam poszukać historię pracy pana Sznuka w Lecie z Radiem. Dziennikarze "koledzy" nie lubili i chcieli go usidlić ciężkimi pytaniami swojego czasu, z przeróżnych dziedzin. Pan Sznuk odpowiedział na każde z nich, uwidaczniając niewiedzę kopiących pod nim dół.)
Piwo.
Żadnego przepychu, nagrody nie duże, a klasa i wiedza zawodników o niebo przewyższa pozostałą część telewizji. Nie wspominając o panu Tadeuszu Sznuku, który jest klasą samą w sobie i posiada ogromną wiedzę.
(Dla zainteresowanych polecam poszukać historię pracy pana Sznuka w Lecie z Radiem. Dziennikarze "koledzy" nie lubili i chcieli go usidlić ciężkimi pytaniami swojego czasu, z przeróżnych dziedzin. Pan Sznuk odpowiedział na każde z nich, uwidaczniając niewiedzę kopiących pod nim dół.)
Piwo.
Jestem dumny ze mogłem to zobaczyć oraz z tego ze ktoś to nagrał i wrzucił tutaj. Dziękuję
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie