1 z 10
konto usunięte
• 2012-12-04, 0:19
Sympatyczna piosenka nie dla Gimb
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-04, 0:24
Ja tam po północy zwykle oglądam gołe baby ale jak kto woli.
konto usunięte
2012-12-04, 0:42
O Matko już myślałem że przeglądam główną. wracam
że niby super piosenka bo jakiś dziad to nuci?
trumnę by sobie zaczął składać
Chyba dziadek przegrał jakiś zakład.
konto usunięte
2012-12-04, 8:31
konto usunięte
2012-12-04, 8:48
Może dziadek nie śpiewa tak, że dupę urywa, ale fakt, jest taki, że "1 z 10", jest chyba jedynym teleturniejem bez wymuszanego show, bez pajacowania, a nastawiony jedynie na wiedzę uczestników.
ile on ma lat?? większość z nas nie dożyje tyle co on... a co dopiero grać w tym wieku 0_o
konto usunięte
2012-12-04, 10:16
konto usunięte
2012-12-04, 10:29
Mówcie co chcecie, kocham ten teleturniej.
Żadnego przepychu, nagrody nie duże, a klasa i wiedza zawodników o niebo przewyższa pozostałą część telewizji. Nie wspominając o panu Tadeuszu Sznuku, który jest klasą samą w sobie i posiada ogromną wiedzę.
(Dla zainteresowanych polecam poszukać historię pracy pana Sznuka w Lecie z Radiem. Dziennikarze "koledzy" nie lubili i chcieli go usidlić ciężkimi pytaniami swojego czasu, z przeróżnych dziedzin. Pan Sznuk odpowiedział na każde z nich, uwidaczniając niewiedzę kopiących pod nim dół.)
Piwo.
konto usunięte
2012-12-04, 22:01
Jestem dumny ze mogłem to zobaczyć oraz z tego ze ktoś to nagrał i wrzucił tutaj. Dziękuję