👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zróbcie na to zbiorczy, bo już mam dosyć oglądania tego samego w każdym filmiku w jakikolwiek sposób związanym z Mortal Kombat.
Aż strach pomysleć , jak trzeba miec zryty łeb, żeby jarac sie takim gównem...

@bartnik1 - co ty nigdy amigi nie miałeś? Po za tym jarać to się można po oblaniu benzyną, a gówno się słabo pali.
bartnik1 napisał/a:
Aż strach pomysleć , jak trzeba miec zryty łeb, żeby jarac sie takim gównem...
Idz grac dalej w swoje simsy.
Brakuje mi Mortal Kombat na PC
Każdy pirat marzy o perełkach... tych konsolowych

Heh... Dooma też banowali bo był zbyt realistyczny. Za 10 lat będziemy się śmiać z jakości i braku realistyczności w tym filmiku.
Żałosne komentarze tego typa i wszystkie te same fatality co były w top 100 -_-"

JemSerek napisał/a:
Mortal Kombat 9
Matko bosko, ileż to tych części powstało.

Ja pamiętam mk2, grane na amidze.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie