dobre dobre

nic k🤬a nie skumałem , jutro ide do RIght Now.
X................8
2012-01-26, 18:50
@UP
To może idź right now?
T................a
2012-01-27, 1:04
Dobrze wiedzieć, teraz mogę strzelać z palców i wszystkich wk🤬iać nie bojąc się o żaden artretyzm
Sadol uczy, Sadol radzi, Sadol nigdy Cie nie zdradzi.
podpis użytkownika
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
c................c
2012-01-27, 10:11
Jak ktoś k🤬a kiedykolwiek w tych czasach mógł pomyśleć że krew w żyłach jest niebieska?! Poddaję się. Chcę umrzeć.
..................
2012-01-27, 10:12
Cytat:
Jak ktoś k🤬a kiedykolwiek w tych czasach mógł pomyśleć że krew w żyłach jest niebieska?
No jak to, nie płynie niebieska?
c................c
2012-01-27, 10:42
@up nie udała się prowokacja. Musisz się bardziej postarać
..................
2012-01-27, 10:43
cossac napisał/a:
@up nie udała się prowokacja. Musisz się bardziej postarać
Nie mam zamiaru prowokować. Wyraziłem tylko swoje zdziwienie i zaskoczenie.
c................c
2012-01-27, 10:46
Niеbieski napisał/a:
No jak to, nie płynie niebieska?
To podejście #2
Proszę zatrzymać autobus!! wysiadam natychmiast!!
Widzę mało komentarzy, znaczy gimbusy nie zrozumiały BTW fajny filmik
nic k🤬a nie rozumiem, prosze o wersje w jezyku polskim.
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y z pisu
To z wodą to akurat nieprawda. Dorosły człowiek wydycha dziennie ok. litra wody i do tego stale się poci. 8-10 szklanek to minimum, bo jak jest ciepło to powinno być więcej
overhydration - co za bullshit k🤬a, jak człowiek może się przewodnić jak w większości składa się z wody? Picie wody jest w c🤬j dobre dla całego organizmu i na 100% nikomu nie zaszkodzi.
połykanie pająków - mam lekki sen i na bank bym się obudził jakby mi pająk chodził w gębie czy w gardle, zakrztusiłbym się albo porzygał. Chyba, że te statystyki nabijają ludzie z jakiś egzotycznych krajów
w................0
2012-01-27, 12:23
tfojastara napisał/a:
overhydration - co za bullshit k🤬a, jak człowiek może się przewodnić jak w większości składa się z wody? Picie wody jest w c🤬j dobre dla całego organizmu i na 100% nikomu nie zaszkodzi[...]
No to Ci powiem że nie bullshit bo wypicie 9 litrów wody w krótkim odstępie czasu powoduje zgon z powodu zaburzenia równowagi elektrolitycznej w organizmie.