wargan napisał/a:
to jest reagge a nie firma wiec wypad mi stad z jakimis hwdp i jp , polowa z was zasugerowała sie tytułem i wypisuje glupoty , a jak nie wiesz co to reagge to wpisz sobie w wiki
TO JEST REAGGE P🤬DECZKI
To jest Firma - Tylko jeden buch.
Nie jest trudno wpisać tekst w wyszukiwarkę. Ciekawe teraz kto tu wyszedł na "p🤬deczkę" i znawcę tematu

Eee tam, niech spiewa ale po cholere to tu wrzucac?
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Firmy nie da się śpiewać bo to nie śpiew. HH nie da się grać bo to nie muzyka ^^
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
dupaCyckDupa napisał/a:
mamuśka, po włosach wnioskując, IQ oscylujące w okolicach 70 więc nie ma się co dziwić
Obrazek
Ty lepiej podpisuj screeny po polsku bo po angielsku nie umiesz po pierwsze nie 'in' a po drugie nie 'the'

wargan napisał/a:
to jest reagge a nie firma wiec wypad mi stad z jakimis hwdp i jp , polowa z was zasugerowała sie tytułem i wypisuje glupoty , a jak nie wiesz co to reagge to wpisz sobie w wiki
TO JEST REAGGE P🤬DECZKI
eheheh tyś widzioł reggae muzykę.
To nawet nie podchodzi pod reggaemuffin, o reggae już nie wspominam. Riddim złożony na prędce na kompie, tekst o dupie maryny i ty na to mówisz reggae?
a właśnie - wpisałem to twoje reagge i patrz co wyskoczyło:
"Czy chodziło Ci o: reggae" ? Wujek google jak zawsze wie o co chodzi.
Jeśli chodzi o Twoje reagge, to fakt może to właśnie jest to;D Ale do reggae mi nie pasuje.

Ja p🤬le, firme z reggae pomylić...
Chyba nie słuchasz tyle reggae, skoro mylisz jeszcze, ale nie martw się.
Bródkę zapuścisz to będzie git

Chyba nie słuchasz tyle reggae, skoro mylisz jeszcze, ale nie martw się.
Bródkę zapuścisz to będzie git