👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za ubezpieczenie jak widac nawet na pasach robi pistolet.
Co do ubezpieczen samochodow ponoc najlepsze kij baseballowy,gaz rurka,kij do golfa,kastet czy tez umiejetnosc machania nogami i rekami
Co do ubezpieczen samochodow ponoc najlepsze kij baseballowy,gaz rurka,kij do golfa,kastet czy tez umiejetnosc machania nogami i rekami

05:15 - ja wiem że rosja to stan umysłu, ale jak oni na popych odpalili trolejbus??
podobnież ma być GTA, którego akcja rozgrywać się będzie w Rosji i najtrudniejszym zadaniem głównego bohatera będzie nie dać się zabić przez przechodniów i napotkanych kierowców.

zajebista akcja od 9:00 koleś pokornie wyszedł z auta przyjął gaz na twarz i wrócił do auta

2.53-może mi ktoś wytłumaczyć co robi ta betonowa barierka? Tam aż taki silny wiatr wieje, czy co?
to nie jest betonowa barierka tylko plastikowa która powinna być wypełniona piachem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie