👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nawet jak są sceny w których widać jego gębę poruszającą ustami podkłada swój głos. Tego jeszcze nie było.
Plecionkarz napisał/a:
Nawet jak są sceny w których widać jego gębę poruszającą ustami podkłada swój głos. Tego jeszcze nie było.
To są ujęcia z jego recenzji, które puszcza w tle podczas ich streszczania na potrzeby tej kompilacji

Obejrzał bym bo naprawdę nie wiem co się dzieje na rynku gier ale ryj i głos tego typa mnie dobija

Lubię gościa, recenzje oczami gracza, bez podlizywania się producentom czy wydawcom. Jak coś jest do dupy to o tym mówi. Recenzje są pełne, wymieniają tak wady jak i zalety i oceniają wszystkie kluczowe aspekty. Technicznie recenzje niemal doskonałe.

Nie kleję. Mówi nawet do rzeczy, widać że ma swoje do powiedzenia w temacie gier. Jedyne co powstrzymuje mnie przed oglądaniem jego recenzji to fakt, że prezentuje je jak dokumentny pajac. Kto mu powiedział, że słuchanie pój godziny takiego nachalnie sztucznego i męczącego darcia japy ma jakąkolwiek wartość rozrywkową??? Jest równie przekonujący co Agnieszka Chylińska w swoich "zbuntowanych" kawałkach:(

z Angry toleruje tylko i wylacznie ANGRY VIDEO GAME NERD-a reszta to sa marne kopie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie