Najpotężniejszą bronią izraela nie są czołgi i wyrzutnie tylko karta antysemityzmu i zgrywanie nią biednej ofiary.
Voltaire
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Żymianie nie strzelają z napleta ... 🙂
A poza tym jakbym chciał oglądać filmiki z You Tube, to bym sobie wszedł na You Tube... 🤷🏻♂️
Do pieca, razem z Żymianami! 👿
A poza tym jakbym chciał oglądać filmiki z You Tube, to bym sobie wszedł na You Tube... 🤷🏻♂️
Do pieca, razem z Żymianami! 👿
WKND napisał/a:
Najpotężniejszą bronią izraela nie są czołgi i wyrzutnie tylko karta antysemityzmu i zgrywanie nią biednej ofiary.
Dyskusyjne, moim zdaniem najpotężniejszą bronią Ż🤬dów jest kolonia w Ameryce zwana USA.
Zgadzam się ze wszystkimi tezami wygłoszonymi przez moich szanownych przedmówców.
Najpotężniejszą bronią brzydów jest karta antysemityzmu. I oskarżanie o antysemityzm wszystkich którzy ośmielą się brzydów skrytykować. Gdy mordują brzydzi to świat udaje że tego nie widzi.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"