👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nr 10 to nie wydaje mi sie ze to idiota tylko cos z serii Ghost Rider tylko samochodem - nie pamietam czy to jest to samo co na motorach czy nie
w 7 to mi sie wydaje czy on sprawdza czy ma wszystkie kończyny ?? xD
w 2 kolejarz to chyba zawal przechodził

w 7 to mi sie wydaje czy on sprawdza czy ma wszystkie kończyny ?? xD
w 2 kolejarz to chyba zawal przechodził

Głupich nie sieją...
A tak szczerze to na świecie debili wcale nie jest tak dużo... ale są tak sprytnie rozmieszczeni że trafia się na nich nonstop.
A tak szczerze to na świecie debili wcale nie jest tak dużo... ale są tak sprytnie rozmieszczeni że trafia się na nich nonstop.

Jakość dźwięku nie powala, ale nic lepszego nie znalazłem.
nr 11.
nr 11.
nie 10 idiotow tylko 10 osob ktore sa w 100% wiekszymi hardcorami od ciebie -.-

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie