Korpiklaani...dobry folk?
*
Chyba ktoś za dużo vodki przyjął....
Arkonę (rosyjską), faun, południca, Lumsk, Tyr, Percival, wolfenmond...nno dobra starczy
*zresztą z gustem jak z dupą...każdy własną ma, ale korpiki są stanowczo przereklamowane

Chyba ktoś za dużo vodki przyjął....
Arkonę (rosyjską), faun, południca, Lumsk, Tyr, Percival, wolfenmond...nno dobra starczy

*zresztą z gustem jak z dupą...każdy własną ma, ale korpiki są stanowczo przereklamowane

vontariel napisał/a:
korpiki są stanowczo przereklamowane
![]()
O to to! Wszyscy się jakoś ostatnio jarają folk metalem a poza Korplikani o żadnym innym folk zespole nie słyszeli. A jakby ci pierwsi o piwie nie śpiewali to też by przepadli bez echa. Tak samo jak ci od 40:1.
a gdzie True North Diabolical Antykatolikal Satanistic Pogan EatingCats Black Metal? ah, muszę Satyriconów włączyć

Ivo napisał/a:
a drechole na slumsach...
... k🤬a zaraz, to się zgadza![]()
Swoją drogą czy widziałeś kiedykolwiek w życiu metala?
Bynajmniej, ktoś kto słucha metalu, ma tyle z tej subkultury, co ty przebłysków inteligencji.
P🤬lić zresztą szufladkowanie ludzi na jakieś subkultury, jeśli przeszkadza ci to że ktoś ma inne zainteresowania czy styl, jebnij sie w czache i po problemie.
Nie, przeszkadza mi to że ci ludzie są tak ograniczeni jak dresy a ich rozwój intelektualny zakończył się w wieku 14-16. To nie kwestia poglądu tylko głupoty. Uogólniam? Nie sądzę, za dużo już w życiu widziałem a poza tym wychowałem się w takim środowisku.
Jak nie wierzysz jedź na śląsk, do Gliwic na przykład, zobaczysz o co mi chodzi.
wszystko nieźle, tylko troche mu nie wyszedł folk i melodic - poza tym to

KamykHC napisał/a:
Grażyny (czyt. długowłosi) mają radoche
![]()
Ty byś miał pewnie radochę z bitu zapętlonego we fruity loopsie.

Mówiąc o folk metalu ktoś tu zapomniał o niszczącym system Ensiferum, o Einherjerze, o Absu, Finntroll'u...to są kapele, mówie wam!
Eternal As napisał/a:
Dla mnie to i tak jedno gówno.
no koleś JP lepsze nie ?
Ja mam dwie lewe łapy do gitary i podziwiam!
Ale faktycznie- mam być k🤬a! głośno!!!!
Ale faktycznie- mam być k🤬a! głośno!!!!
podpis użytkownika
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?
Pan mało metalowo wygląda.
To co, jak muzyczny temat to zaczynamy się kłócić, kto jest bardziej trve?

To co, jak muzyczny temat to zaczynamy się kłócić, kto jest bardziej trve?

A walcie się.
Trance i Electro-House to jest to, jeśli dzieci wiecie co to są za rodzaje muzyki.
Trance i Electro-House to jest to, jeśli dzieci wiecie co to są za rodzaje muzyki.