📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
Eternal As napisał/a:
A walcie się.
Trance i Electro-House to jest to, jeśli dzieci wiecie co to są za rodzaje muzyki.
Prawda to! Choć jeśli trance to preferuję uplifting:) A dobry ambient też nie jest zły. Natomiast metal hmm nie odróżniam jego podgatunków, tak jak metale nie odróżniają podgatunków elektroniki. O gustach się nie dyskutuje i na tym poprzestańmy, nie mam ochoty na kłótnie.
Eternal As napisał/a:
A walcie się.
Trance i Electro-House to jest to, jeśli dzieci wiecie co to są za rodzaje muzyki.
A w wieku ma 19 lat
Aha to znaczy, że nie mogę mieć 19 lat i śmiać się z Was wszystkich? Satan!!!!!! \m/
ALTON, niestety to chyba oznacza, że nie rozumiesz mojego przesłania.
Być może zbyt prosto to ująłem. Może napisze rozprawkę na ten temat i dam na sadola.
Być może zbyt prosto to ująłem. Może napisze rozprawkę na ten temat i dam na sadola.
tylko co to za folk bez instrumentów...
ale tak czy siak facet miażdży
ale tak czy siak facet miażdży
yabos napisał/a:
O to to! Wszyscy się jakoś ostatnio jarają folk metalem a poza Korplikani o żadnym innym folk zespole nie słyszeli. A jakby ci pierwsi o piwie nie śpiewali to też by przepadli bez echa. Tak samo jak ci od 40:1.
Ci od 40:1 mają nowy utwór o Polsce
@up
To się postarałeś.Jak na 4 post toś wystartował.
Ale czego więcej oczekiwać od gościa z takim nickiem.
To się postarałeś.Jak na 4 post toś wystartował.
Ale czego więcej oczekiwać od gościa z takim nickiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie