Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sprawdźcie jakie składniki są używane do produkcji różnych fastfoodów, przekąsek czy napojów. Smacznego

podpis użytkownika

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
s................q 2014-09-19, 21:55 3
Parówki
Każdy wie z czego, zdecydowana wiekszośc wp🤬la.

Pasztet Podlaski
Producent celowo usunął "z". Była to próba kamuflowania w przymiotniku. Smacznego.
Zgłoś
S................s 2014-09-19, 21:57 33
Co za poj🤬y filmik. Zaraz się okaże że nawet oddychanie jest trujące.
Zgłoś
Areczos 2014-09-19, 22:12 15
Sylarr napisał/a:

Sprawdźcie jakie składniki są używane do produkcji różnych fastfoodów, przekąsek czy napojów. Smacznego

Albo chodzisz w rurkach,albo masz anoreksje,albo to i to

podpis użytkownika

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
k................m 2014-09-19, 22:13
Ja p🤬lę, to już sięga zenitu. Takie pierdoły bzdecić? Celuloza to cukier? Ale gimby i tak łykajo.
Zgłoś
M................s 2014-09-19, 22:14
Najlepiej jedzmy to co sami sobie wyhodujemy, np. grzyby na stopie. Przynajmniej znamy pochodzenie owego produktu.
Zgłoś
D.Vuu 2014-09-19, 22:17 4
Już wole posłuchać co tusk p🤬li w tv...
Zgłoś
crystaldragon 2014-09-19, 22:23 20
Pragnąłbym dodać że większość substancji o których mowa w filmiku jest pozyskiwana sztucznie. A argumentacja w jakich rzeczach ten związek występuję jest absurdalna.
Lubisz wodę ? to pamiętaj że oprócz głównego składnika twojego ulubionego napoju stanowi on też skład szamba,moczu i każdego żyjącego owada na ziemi.
Zgłoś
Gohan1345 2014-09-19, 22:24 96
H2o używana do produkcji napoi ale uwaga znajduje się także w moczu niedźwiedzia brunatnego!
Zgłoś
ni_szczyciel 2014-09-19, 23:08 1
no i co z tego ja się tam nie przejąłem idę do maka
Zgłoś
Hrabia Drapula 2014-09-20, 1:00 4
p🤬lą bzdury,środek o którym mówi że jest dodawany do piwa nie służ nadaniu koloru tylko klarowaniu,wiąże on resztki drożdży i chmielu i opada na dno
po za tym jest to z kawałka ryby więc o co kaman ?

z lodami to pojechali ładnie ciekawe co łatwiej w Polsce hodować truskawki i mrozić czy bobry ?

od dzisiaj nic nie zjem ,będę się żywił energią z kosmosu

podpis użytkownika

Zgłoś
theonlymad 2014-09-20, 4:46 1
kalium napisał/a:

Ja p🤬lę, to już sięga zenitu. Takie pierdoły bzdecić? Celuloza to cukier? Ale gimby i tak łykajo.

to proszę nam powiedzieć czym w takim razie jest celuloza, panie chemiku
Zgłoś
plonk 2014-09-20, 7:08 8
Gohan1345 napisał/a:

H2o używana do produkcji napoi ale uwaga znajduje się także w moczu niedźwiedzia brunatnego!

Dodatkowo - jak ustalił nasz reporter - tajemnicze H2O jest składnikiem płynów do spryskiwaczy, farb emulsyjnych i jest głównym związkiem odpowiedzialnym za powstawanie kwaśnych deszczy.

Jak się komuś nie podoba, że je koszenilę albo larwy w grzybach, to niech wp🤬la żarcie z proszku albo watę nasączoną herbatą. Będzie sterylnie.
Zgłoś
Cyjanek 2014-09-20, 9:21
Cytat:

Jak się komuś nie podoba, że je koszenilę albo larwy w grzybach, to niech wp🤬la żarcie z proszku albo watę nasączoną herbatą. Będzie sterylnie.

Chyba rozwiązałeś zagadkę c🤬jowego jedzenia w szpitalu...
Zgłoś
jbone 2014-09-20, 10:50
i tak będe jadł w macu bo mi to smakuje,c🤬j najwyżej dostanę raka ale co pojadłem to moje:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie