👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Naprawdę fajny bajer z tymi opakowaniami od chipsów!
Będę musiał przetestować!

Będę musiał przetestować!

Hmmm... Odnośnie tych owocówek w punkcie #5: co jeśli już zjadłem całe mango przy punkcie #8?

chrisonit napisał/a:
Hmmm... Odnośnie tych owocówek w punkcie #5: co jeśli już zjadłem całe mango przy punkcie #8?
Mam do Ciebie pytanie jako żeś fachowiec. Szukam w necie od rana specjalnego noża do takiego nacinania mango. Podobno się nazywa Musaszi Mango Siut Siut i jest robiony tylko na zamówienie? Prawda to, bo na alledrogo nie mają.

zaraz znajdę jakiś śmieszny komentarz z wypoku z tym filmikiem i wkleję go tutaj coby piwek trochę dostać.

Świetny programik
To na muszki owocówki i mrówki to genialny sposób

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie