Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jesteś takim s*********m, że aż strach pomyśleć. Jesteś zwykłym lewakiem któremu jest dobrze w czasach wyzysku gdzie ci co maja dobrze maja jeszcze lepiej a reszta oszczedza na jedzeniu i nie karm tu nikogo bajkami ze masz maly interes. Nienawidze takich jak ty! Mam nadzieje ze ludzie naprawde wyjda na ulice i zrobia porzadek! 600tyś urzednikow?!! kazdy niech ma 4 osobowa rodzine, to juz jest 2,4mln glosow na PO. Tak wlasnie sie zdobywa elektorat. A urzedasow jest coraz wiecej. Ten smiec Tusk zamiast szukac oszczednosci w urzedach siega do kieszeni najbiedniejszych. Jestesmy zmanipulowani przez TVN TVP itp. Ja tam bede bo jeszcze Polska nie zginela!!

podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Taak panie lewy, a najśmieszniejsze jest to, że tak jak wszystkie ciemne owieczki łykasz wstawki o jakimś kryzysie. "Kryzys" jest wywoływany celowo, bo to jest najszybsza forma zarobku dla banków i korporacji. nigdy nie ma tak, że pieniądze (choć 90% z nich jest wirtualna) znikają. przechodzą tylko z rączki do rączki, a przy okazji ciemną masę drenuje się do dna, wciskając jakieś bajki o kryzysie.. a może wiesz coś o produkcji wielkich korporacji? wiesz jak przeszły kryzys? tak że co druga sobota była wolna od pracy, i nawet nie trzeba było zapieprzać w niedziele. ale oczywiście podwyżki stop, premie stop, wszelkie koszty ciach - no bo kryzys. a prezesi zacierają tłuste łapki...
nie tłumacz mu, bo ten człowiek nie wie nawet, że zaciągamy pożyczki. Ba, nie ma żadnych argumentów... No ale jest najmądrzejszy, w końcu ma 24 lata... Nie pogadasz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie