Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-11-23, 19:11 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 19:17 3
Pan Porucznik napisał/a:

Przykre, że dostałeś tyle piw. To oznacza, że poza tobą jest tłum ludzi, którzy nie widzą, nie interesują się rzeczywistością. Źle nie jest, ale jest coraz gorzej. Nieudolne rządy Tuska naraził Polskę już na 14mld zł strat. A to tylko wyliczenie pierwszej puli strat, które wynikły bezpośrednio po podpisaniu niekorzystnej umowy z Rosją na przesył gazu. Reszta cały czas narasta od tamtego czasu, a licznik przyspieszy po zakończeniu budowy gazoportu w Świnoujściu. O reszcie nieudolnych decyzji poszukaj sobie sam.
Nie można mieć podejścia, że nie jest źle skoro były podstawy ku temu, żeby było lepiej.

A jeszcze do tego wszystkiego Tusk szykuje nam kolejną bzdurę, a mianowicie podatek katastralny, który przysporzy wielu ludziom dodatkowych kosztów utrzymania. Koszty wprowadzenia takiego podatku są ogromne i wymagają stworzenia kolejnego urzędu i zatrudnienia kolejnych urzędników, a to wszystko dla wątpliwego wzrostu wpływów do budżetu państwa.

Brawo! Jednak są jeszcze ludzie, którzy widzą co się dzieje i mają jakieś pojecie o finansach publicznych te 14mld to pikuś ;] mały odsetek. Smutne jest to, że ludzie dający mu piwa nie mają bladego pojęcia co się wyprawia tam u góry...
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 19:17 1
Glibnes napisał/a:

Brawo geniuszu - właśnie znalazłeś przyczynę dla której jest jak jest - większość ludzi to debile...

Chciałem uniknąć nazywania rzeczy po imieniu.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 19:18
jakby tak film byl w troche gorzej jakosci zeby moj stary komp go ogarnal to i ja bym obejrzal
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 19:19
Bzg napisał/a:

Chciałem uniknąć nazywania rzeczy po imieniu.

Tak nie można - ludzie nie zrozumieją.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 19:28 2
Glibnes napisał/a:

Tak nie można - ludzie nie zrozumieją.

Heh, błędne koło - debil nie zrozumie, że jest debilem, bo jest debilem.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 19:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Quovadis 2011-11-23, 19:48 1
Pierwszy raz daje komentarz na tym portalu chociaż z konta korzystam od prawie roku . Więc zaczynam. Na następnych wyborach do sejmu i senatu zagłosujcie na to co trzeba, a nie na to co babcia wam radzi.Nie wychodźcie na ulice, Postoicie 30 min , za drugie 30 min zbiorą się ci drudzy, którym się nie podoba coś tam ( przykład: 11.11.11).Zrobicie zadymę, powybijacie kilka szyb, nagracie także filmiki na youtube.Cieszcie się , że jest jak jest bo mogłeś zawsze się urodzić w China i zapieprzać co dziennie za paczkę ryżu . Co do filmiku zaciekawił mnie jeden slajd "bogaci się bogacą , a biedni biednieją " czy jakoś tak . A dlaczego mam się nie bogacić skoro uczyłem się, zapracowałem sobie wiedzą na te pieniądze studiując do 27 roku życia . A biedy to wybiera swój los, chyba,że ma ciężką albo patologiczną sytuacje w domu.

Dziękuje, za przeczytanie.To mój pierwszy komentarz więc jeszcze nie czuję za bardzo klimatu jaki towarzyszy pisaniu postów, ale jak już widzę, będę musiał pisać bardziej soczyście z dozą łaciny, żeby nie wywyższać się z społeczeństwa .Pa.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 20:04
Zgłoś
Maciek121 2011-11-23, 20:19
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2011-11-23, 20:20

podpis użytkownika

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 20:22
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 20:28 1
Film stworzony na zlecenie PiS-u
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 20:41
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 20:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem