Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przykre, że dostałeś tyle piw. To oznacza, że poza tobą jest tłum ludzi, którzy nie widzą, nie interesują się rzeczywistością. Źle nie jest, ale jest coraz gorzej. Nieudolne rządy Tuska naraził Polskę już na 14mld zł strat. A to tylko wyliczenie pierwszej puli strat, które wynikły bezpośrednio po podpisaniu niekorzystnej umowy z Rosją na przesył gazu. Reszta cały czas narasta od tamtego czasu, a licznik przyspieszy po zakończeniu budowy gazoportu w Świnoujściu. O reszcie nieudolnych decyzji poszukaj sobie sam.
Nie można mieć podejścia, że nie jest źle skoro były podstawy ku temu, żeby było lepiej.
A jeszcze do tego wszystkiego Tusk szykuje nam kolejną bzdurę, a mianowicie podatek katastralny, który przysporzy wielu ludziom dodatkowych kosztów utrzymania. Koszty wprowadzenia takiego podatku są ogromne i wymagają stworzenia kolejnego urzędu i zatrudnienia kolejnych urzędników, a to wszystko dla wątpliwego wzrostu wpływów do budżetu państwa.
Brawo! Jednak są jeszcze ludzie, którzy widzą co się dzieje i mają jakieś pojecie o finansach publicznych

Brawo geniuszu - właśnie znalazłeś przyczynę dla której jest jak jest - większość ludzi to debile...
Chciałem uniknąć nazywania rzeczy po imieniu.

Chciałem uniknąć nazywania rzeczy po imieniu.
Tak nie można - ludzie nie zrozumieją.

Tak nie można - ludzie nie zrozumieją.
Heh, błędne koło - debil nie zrozumie, że jest debilem, bo jest debilem.

Dziękuje, za przeczytanie.To mój pierwszy komentarz więc jeszcze nie czuję za bardzo klimatu jaki towarzyszy pisaniu postów, ale jak już widzę, będę musiał pisać bardziej soczyście z dozą łaciny, żeby nie wywyższać się z społeczeństwa

podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie