👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@pieto90
Zgadzam się z Tobą (częściowo) co do ZUSu, niestety ZUS to studnia bez dna pozostawiona nam przez poprzedni ustrój.
Zgadzam się z Tobą (częściowo) co do ZUSu, niestety ZUS to studnia bez dna pozostawiona nam przez poprzedni ustrój.
jak bardzo trzeba sie nudzić by takie gówno zrobic i wpajać ludziom te ciemnoty

BTW teraz do mnie dotarło, że to kolejna miesięcznica mości prezesa. Do tego 10 stycznia to wtorek, czyli kto pójdzie? Na pewno nie ciężko pracujący ludzie
eles
N masz rację to ten gregoruis to może być krzyżowiec.
Mam nadzieje, że nie
N masz rację to ten gregoruis to może być krzyżowiec.
Mam nadzieje, że nie

@Glibnes
Jak by było tak jak mówisz, to by ludziom nie pasowało i chcieliby żeby było tak jak jest teraz.
Jak by było tak jak mówisz, to by ludziom nie pasowało i chcieliby żeby było tak jak jest teraz.

Bzg napisał/a:
@Glibnes
Brawo geniuszu - właśnie znalazłeś przyczynę dla której jest jak jest - większość ludzi to debile...
Co nie zmienia faktu, że można by wprowadzić system nieobowiązkowych składek na ZUS czy OFE. Jak ktoś chce, to niech u nich zbiera kasę - ale nie zmuszać do tego ludzi, bo to jest zwyczajne rżnięcie w dupę w biały dzień...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie