Ok mam taki :
zakładasz się z kumplem o krate piwa ... że kopniesz go w dupę bez jej dotykania !!!
on oczywiście powie NIE ( oc🤬jałeś ) nie da się !!
po czym składasz kolejną propozycję ....
Ok... to za jedno piwo !!... najprawdopodobniej się zgodzi ( przecież to tylko jedno piwo )
no oczywiście przecinacie zakład ( czyli stoi )
po czym każesz mu sie pochylić i ( uwaga z całej siły !!!) naprwdę mocno nap🤬lasz mu kopa w dupę !!!!!
On zakwiczy jak świnia!!!....
.Fakt stawiasz jedno piwo , ale komentujesz że WARTO BYŁO
hie hie hie
zakładasz się z kumplem o krate piwa ... że kopniesz go w dupę bez jej dotykania !!!
on oczywiście powie NIE ( oc🤬jałeś ) nie da się !!
po czym składasz kolejną propozycję ....
Ok... to za jedno piwo !!... najprawdopodobniej się zgodzi ( przecież to tylko jedno piwo )
no oczywiście przecinacie zakład ( czyli stoi )

po czym każesz mu sie pochylić i ( uwaga z całej siły !!!) naprwdę mocno nap🤬lasz mu kopa w dupę !!!!!
On zakwiczy jak świnia!!!....
.Fakt stawiasz jedno piwo , ale komentujesz że WARTO BYŁO

podpis użytkownika
on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
@up
Tak się kolegów nie traktuje.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Tak się kolegów nie traktuje.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
@up to jest sadol !! powtarzam SADOL
pozdrawiam

podpis użytkownika
on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Zakładasz się z Panienką o dowolną rzecz - ważne żeby Lala łyknęła temat z ochotą
- dla zobrazowania sytuacji powiem że na przykład o 5 złotyK - że bez pomocy rąk poruszysz jej piersiami... Jak się zgadza bierzesz się do roboty - patrzysz koncentrujesz się pocisz... po chwili mówisz: p🤬lić 5 zeta i łapiesz ja za cycuchy i póki nie dostaniesz w pysk miętolisz
Hehe
Sprawdzone
Działa

Sprawdzone

Działa

Ajgi napisał/a:
Zakładasz się z Panienką o dowolną rzecz - ważne żeby Lala łyknęła temat z ochotą
- dla zobrazowania sytuacji powiem że na przykład o 5 złotyK - że bez pomocy rąk poruszysz jej piersiami... Jak się zgadza bierzesz się do roboty - patrzysz koncentrujesz się pocisz... po chwili mówisz: p🤬lić 5 zeta i łapiesz ja za cycuchy i póki nie dostaniesz w pysk miętolisz
Hehe
Sprawdzone![]()
Działa![]()
Rozumiem, że jako rodowity sadol testowałeś na mamie?
Magnic napisał/a:
Rozumiem, że jako rodowity sadol testowałeś na mamie?
No masz... rozgryzłeś mnie... Ale powiem szczerze że na ojcu też próbowałem... Jakież było jego zdziwienie gdy zamiast za klate złapałem go za małego...