Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ozarimielin 2015-10-22, 22:29
fajne 3cie, 26te i dziewiętnaste od końca
Zgłoś
CichaWoda 2015-10-22, 22:32
nic tylko piłka w dupe kopana
Zgłoś
crossdressphyxia 2015-10-22, 22:42 7
Cytat:

100 głupich zdarzeń związanych z piłką nożną

Nr 1 - Ludzie wymyślili piłkę nożną.
Zgłoś
petru23 2015-10-22, 23:09
najgłupszym zdarzeniem w piłce nożnej to ekstraklasa.
Zgłoś
sir_Alex 2015-10-23, 11:13 26
crossdressphyxia napisał/a:

Nr 1 - Ludzie wymyślili piłkę nożną.

jesteś / byłeś gruby i stałeś na bramce, prawda ?
Zgłoś
Awyhter 2015-10-23, 11:32 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-23, 11:32
myślałem, że to będzie gówno, ale to je dobre
Zgłoś
czysty00 2015-10-23, 11:42
dzięki piłce nożnej dzieciaki się ruszają i nie siedzą przed kompem
Zgłoś
Recydywista 2015-10-23, 11:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lares86 2015-10-23, 12:14 4
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-23, 12:24 1
Zgłoś
headshot666 2015-10-23, 12:40
Zajebiste, mi tam się podobało. Leci piwko !
Zgłoś
tom1bombadil 2015-10-23, 12:47
Norti,
Niezwykle merytoryczna wypowiedź! Piłka nożna to pedalstwo i ch*j. Prawdopodobnie uprawiasz jakiś inny spoer i masz BUL dupy, że niekt tego nie chce ogladać( pn ogladaja miliony). Mimo wszystko przychylam sie do teorii, że jestes poprostu mameją i na wf albo nie miałeś stroju albo byłeś wybierany do składu jako ostatni albo woleli grać jednego mniej niż z Tobą. Najprawdopodobniej zostaniesz sędzią piłkarskim i pokażesz tym spedalonym piłkarzykom kto tu rządzi.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-23, 12:56
tom1bombadil,
Spokojnie, kim miałem zostać już zostałem, a orientacji seksualnej fanów piłki nożnej i tak nie zmienisz. Bardzo mi przykro, że skupiłeś się tylko na jednym zdaniu mojej wypowiedzi. A i najważniejsze - nie uprawiam sportu, nie mam czasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem