Oto jak nie należy podrywać dziewczyn
Trochę długie, ale niektóre teksty iście "sadolskie" i warte zobaczenia

. Enjoy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
numer 16 - ukradkiem patrzy na jaja, otwierając lekko buźkę pokazuje, że jest gotowa obsmyczyć
konto usunięte
2013-01-03, 0:12
Filmik beznadziejnie zrealizowany.Koleś chodzi i sypie kretyńskimi tekstami, po których najczęściej następuje cięcie i nie widać nawet reakcji zaczepionej osoby. To po co w ogóle zaczepia te dziewczyny, równie dobrze mógłby te bzdury gadać do kamery siedząc w parku na ławce.
konto usunięte
2013-01-03, 1:34
konto usunięte
2013-01-03, 4:41
@up
Ja akurat nie czuję takiej potrzeby pieprzenia co mi ślina na język przyniesie do każdej napotkanej dziewczyny, bo uważam, że ważne jest co się mówi, a nie ile się mówi. A ty jak masz problem ze śmiałością do kobiet to obejrzyj sobie filmik z Pierrem Richardem "Jestem nieśmiały, ale się leczę"...
Nie wiem co jest trudnego w podrywaniu... Biorę chusteczkę, nasączam chloroformem, podchodzę do dziewczyny i aż sama pada mi pod nogi. Problem?
konto usunięte
2013-01-03, 21:21
konto usunięte
2013-01-04, 1:23
Debilny tekst bez polotu, cięcie, a ciąg dalszy to niezręczna cisza, wyzwiska i poniżenie. Czego to ludzie nie zrobią dla paru subów... zwierzęta. Swoją drogą wygląda na pedała.
konto usunięte
2013-01-04, 9:49
Zamieść jeden złoty tekst na który każda laska poleci, a piwo będzie się lało strumieniami
konto usunięte
2013-01-04, 10:59
84 przewińcie sobie jeszcze raz jak by ktoś nie zauważył

buhahahhaha
konto usunięte
2013-01-04, 11:36
89 się poddała. hehe. Ogólnie śmieszny filmik, niektóre teksty wzorowe trollowanie....
Ciekawe czy jakaś w końcu się z nim umówiła?
konto usunięte
2013-01-05, 0:29
"Do this smell like chloroform to you?" bije wszystko na głowę.