👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mały idiota... przyszły wyborca PO i PIS ... wychowany w bezstresowym wychowaniu ...
Na 100% powie, że mu spadł, albo młodsze rodzeństwo zrzuciło. Głupi gnój

Miałem nadzieję, że za trzecim razem buforowania tego filmu, wbije sobie to chociaż w głowę.

Jak możecie zauważyć drodzy sadole, gdy młody rusek sięga po młotek, kamera idzie do góry, po czym zostaje podmieniony telefon. Tak przy okazji oryginał posiadał dźwięk.
Swoją drogą jego mimika twarzy jest niewiarygodna.
Swoją drogą jego mimika twarzy jest niewiarygodna.
Ten rozwalony telefon jest chyba serwerem Sadistica. Działa tak samo.
Ale spinacie dupska przecież to fake. A za tą minę jaką zrobił dzieciak powinien dostać co najmniej "oskara". Smartfon był pewnie już uszkodzony to wykorzystał go robiąc taki "prank-srank".
piechuzg napisał/a:
Mały idiota... przyszły wyborca PO i PIS ... wychowany w bezstresowym wychowaniu ...
Oho, łyknąłeś fejk jak młody pelikan i jeszcze coś o idiotach piszesz, pochwal się, na kogo ty głosujesz - obstawiam jakiegoś Korwina - typowe.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie