Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Skutki popieprzania na autostradzie. Jak widać bus przeleciał nad barierką. Rannych zabrał śmigłowiec (tak kuźwa śmigłowiec a nie helikopter). O ofiarach śmiertelnych jak na razie nic nie wiem. Ale jak się chodzi na zakorkowanej autostradzie to tak jak na Walking Dead. A dla masy ludzi godzina stania w gigantycznym korku, mi zabrakło pewnie z 30 sekund i bym miał piękny widok na latające samochody.

Zgłoś
konto usunięte 2013-05-01, 22:25 4
Jechaliście na majowke trzeba bylo sobie grila rozpalic
Zgłoś
pbear 2013-05-01, 23:00 3
ZGL M694

kripo na osiedlu schowaj sie w klatce
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 1:21 48
Na autostradzie najszybciej jeżdża dwa rodzaje aut. Jedne to różnego rodzaju porsche, audi rs i takie tam wynlazki. Szybsze od nich są tylko busy jadę na pusto, prowadzone przez osiemnastolatków z prawem jazdy kategorii B, które posiadają już drugi kwartał.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-02, 1:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pan Kleks 2013-05-02, 1:31 1
30 sekund?!...
Zgłoś
bartnik1 2013-05-02, 2:38 4
sjp.pwn.pl/slownik/2560109/helikopter a ja mówie, że helikopter
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 8:37 7
Po 1. Na jakiej autostradzie, skoro to jest EKSPRESOWKA ?
Po 2.

Wypadek hondy i busa na drodze S3. Bus wjechał w barierkę ochronną

Około godz. 19 do wypadku doszło na drodze S3 w pobliżu miejscowości Rurka. Honda wyprzedzała i za szybko zajechała drogę Busowi, który wjechał w barierkę ochronna.

Wypadek na drodze S3.

W wypadku ucierpiał pasażer busa, został przewieziony do szpitala. Pasażerkę Hondy kobietę w ciąży przetransportowano śmigłowcem profilaktycznie także do szpitala.

Możliwe utrudnienia na odcinku Rurka - Kliniska, mogą potrwać około trzech godzin.
Zgłoś
miczel1 2013-05-02, 10:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zyzyryxy 2013-05-02, 11:06 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 13:19
A później korki na 15km bo każdy musi sobie popatrzeć, zamiast wziąć jak na zachodzie rozłożyć parawany i po zbędnych korkach. Aż mi się przypomniało jak kiedyś w Katowicach był wypadek 2 ciężarówek, w kierunku Tychów 1 pas zablokowany korek na moje oko miał z 3km, w przeciwna stronę 3 pasy wolne a kolejka do zdjęć miała dobre 10km bo debile zwalniali do 5km/h żeby nakręcić sobie filmik ;o
Zgłoś
NWC 2013-05-02, 14:45 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 18:46 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 19:12
Zgłoś
kaiel 2013-05-03, 11:46
helikoptra nie było
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem