Coś dla ambitnych którzy nie wierzą temu co w mediach i nie należą do grona ciemnoty..
Oglądnijcie i stwierdźcie czy możliwym jest to co nam wmawiają od lat
Warto obejrzeć - gwarantuje
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-01-16, 17:51
konto usunięte
2012-01-16, 17:58
konto usunięte
2012-01-16, 18:11
80 min materiału , ja wysiadam ;/
vass
2012-01-16, 18:39
Splitterek - Ty należysz do grona ciemnoty, że oglądasz takie bzdury o teoriach spiskowych.
ano nawet ciekawe.
konto usunięte
2012-01-16, 18:40
konto usunięte
2012-01-16, 19:05
konto usunięte
2012-01-16, 19:14
Oglądnąłem cały ten materiał. Padły w nim odpowiedzi na ostatnie pytania jakie miałem w tym temacie do zadania. Jestem teraz w 110% pewien, że był to samobójczy atak.
Nie zmienia to jednak faktu, że ten materiał za późno ujrzał światło dzienne. Ludzie wierzą w to co usłyszą jako pierwsze i dopóki temat jest jeszcze "gorący" będą się nim przejmować. Teraz.. teraz kogo obchodzi WTC czy Smoleńsk ? Ludzie łyknęli pierwszą papkę informacyjną i to im w zupełności wystarcza by uspokoić ciekawość.
Swoją drogą mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie też prawda o Smoleńsku, bo takich bzdur jakie media nam w tym temacie fundują nie może zaakceptować nikt kto ma choć odrobinę oleju w głowie. Ale co ja tam wiem...
konto usunięte
2012-01-16, 20:14
Jeszcze wam się te wszystkie historie o WTC nie znudziły? -.-
konto usunięte
2012-01-16, 20:52
Rabel napisał/a:
Oglądnąłem cały ten materiał. Padły w nim odpowiedzi na ostatnie pytania jakie miałem w tym temacie do zadania. Jestem teraz w 110% pewien, że był to samobójczy atak.
Nie zmienia to jednak faktu, że ten materiał za późno ujrzał światło dzienne. Ludzie wierzą w to co usłyszą jako pierwsze i dopóki temat jest jeszcze "gorący" będą się nim przejmować. Teraz.. teraz kogo obchodzi WTC czy Smoleńsk ? Ludzie łyknęli pierwszą papkę informacyjną i to im w zupełności wystarcza by uspokoić ciekawość.
Swoją drogą mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie też prawda o Smoleńsku, bo takich bzdur jakie media nam w tym temacie fundują nie może zaakceptować nikt kto ma choć odrobinę oleju w głowie. Ale co ja tam wiem...
vass
2012-01-16, 20:56
konto usunięte
2012-01-16, 21:16
Po 8 arabusów do 2 samolotów, jeden w jedna drugi w drugą wierze, wierze się zawaliły, na kij wiedzieć więcej na ten temat zwykłemu prostemu Polakowi? Jak się nie dać manipulować mediom? po prostu rób po swojemu, od wielka filozofia.