👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdybym miał 12 lat bogatych rodziców którzy zafundują mi koszty utrzymania takiej V8 to też mógłbym jeździć całymi dniami, nic specjalnego nie widzę... trochę umiejętności reszta to zasługa auta...

@acekmatys nie martw się o niego, z tego nigdy się nie wyrasta...wgl. lepiej mieć cycki w głowie niż ch*je w głowie...

Daj takie autko małemu 6cio letniemu chinolowi który za pierwszym razem zrobi lepszą pokazówkę niż ten stary 12latek..

jacekmatys napisał/a:
Mój też ma 12 lat ale niestety tylko cycki mu w głowie
To masz normalnego syna, że cycki, a nie coś innego

Do wszystkich użytkowników którzy myślą że jego rodzice są "nadziani", jego ojciec sprzedał własny samochód aby wspomóc syna w pasji. Więc nie jest to tak jak myślicie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie