📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Jak ja mialem 12 lat wybuchl stan wojenny i teleranka nie ogladalem wtedy , jak ktos mial fiata 125 to byl gosc nie wspomne o polonezie 1500

@up wszystko prawda poza jednym: za 20 tysi to dobrej fury do drigtu nie kupisz

Cytat:
wszystko prawda poza jednym: za 20 tysi to dobrej fury do drigtu nie kupisz
No tak się domyślam. Ale to tylko potwierdza moją tezę.
Mayu, tyle literek, a najbardziej rzucają się w oczy gwiazdki w pewnych słowach

Penerę napisał/a:
warna mu
To kobieta, sugerując się symbolem płci żeńskiej

Jeśli chodzi o mnie to tak, jestem kobietą. I tak jeżdżę w drifcie. Nie, moi rodzice nie maja kasy na sponsorowanie mi tego. Na wszystko zarobiłam sama ciężką pracą. I nie startuje w zawodach bo chce dopracować technikę jazdy żeby inni traktowali mnie równo a nie jako "głupią babę, która pcha się tam gdzie nie jej miejsce" no i oczywiście skończyć samochód. A i co do osoby tutaj (nie pamiętam jego nick'u) dobry samochód do driftu to nie jest 20 tyś złotych. Dobry samochód do driftu na polskie realia to BMW e30 (bo są tanie części, nie tak jak do nissana) z mocnym silnikiem, odpowiednim zawieszeniem, klatką czy bez niej (nie aż tak istotne), z dobrym mostem i paroma bzdetami to jakieś 10 - 12 tyś zł. Przy 20 tyś zł to można by było zaszaleć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie