Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
12 latka w ciąży Starachowice
Konto usunięte • 2014-01-14, 13:12
Witam, drodzy sadole.

Przeglądając dzisiaj internety, natknąłem się na informację z mojego kochanego miasta. Może ostatnio słyszeliście o nim jak ktoś wysadził w powietrze bankomat przy markecie. Wracając do sprawy, to tego jeszcze moje oczy nie widziały..12 latka w ciąży, nie została zgw🤬cona ku uciesze niektórym, ale forma została zalana przez 13 latka

"Starachowicki Sąd Rodzinny i do Spraw Nieletnich zajmuje się sprawą dwójki bardzo młodych ludzi, którzy spodziewają się dziecka. Mama ma zaledwie 12 lat, chłopak podejrzewany o ojcostwo 13 lat. Plotki o ciężarnej uczennicy jednej ze starachowickich podstawówek krążyły po Starachowicach już w zeszłym miesiącu, ale oficjalne zawiadomienie o podejrzeniu, że tak jest rzeczywiście, dotarły do policjantów Komendy Powiatowej Policji w Starachowicach w styczniu"

ps. Pierwszy temat więc jechać jak po burej suce
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 0:49 1
PANxxxBDSM napisał/a:

Prawdę mówiąc, to trzeba obniżyć wiek w prawie karnym do 11 lat Bo takie małoletnie lachony już chcą się r🤬ać Prawo należy dostosować do większości

Prawo- w tej seksualnej materii- to się powinno zająć gw🤬tem, a nie tym, że np dwoje nastolatków dobrowolnie się bzyka
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 0:55 52
13 i już r🤬a 12 a ja 24 i k🤬a dalej nic !
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 2:52 11
I kto to gówno wychowywać teraz będzie? K🤬a utrzyma się z "pensji" 13 i 14 latków? K🤬a, mamo daj kieszonkowe, bo muszę synkowi pieluchy kupić.
Rodzice muszą być dumni k🤬a, nie dość, że utrzymują ścierwo to jeszcze będą utrzymywać ścierwo tego ścierwa.
Ale jak się odpowiednio nie wychowuje to czyja wina?
Zgłoś
bravoteampolska 2014-01-15, 3:14 35
Jest w tym coś Dobregoo

Jak mamcia będzie miała 30 lat to córcia będzie miała 18 lat , dwa kąski na jednym ogniu
Zgłoś
kurczak94 2014-01-15, 3:14 1
Duentar napisał/a:

@gonzo3211

Proszę Cię... to się będzie zdarzać - skutek szkół koedukacyjnych w czasach "rozwiązłości seksualnej".
U mnie w gimnazjum kilka dziewczyn zaszło w ciążę i kilka dziewczyn, z którymi chodziłem do podstawówki, ale straciłem kontakt już miały zalaną formę w gimnazjum/liceum.

"Walą się jak domy w Afganistanie"

No proszę cię... liceum mogłeś sobie darować. 17-19 lat to nie jest żadna patologia
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 3:17 25
Co w tym dziwnego? Rodzice pracują po 12h, w telewizji tylko K🤬y Shore, w muzyce co teledysk to tekst typu "R🤬aj mnie mocno, bo chce 5zł" na każdym kroku dzieciak widzi dwóch panów walczących o to żeby wkładanie c🤬ja w dupę sobie nawzajem nazwać małżeństwem - to co taki dzieciak ma sobie w głowie poukładać sam.

Jedyne co mu wyjdzie to, że jak wszyscy się wszędzie jebią, to i on też powinien bo będzie inny. A że go karmią tym od żłobka, to i szybko sobie to poukłada.

Poza tym zastanówcie się, komu to jest na rękę że się wiek rozpłodowy obniża?

No ZUS z tego powodu to włosów nie wyrywa z głowy.
Zgłoś
Pentryt 2014-01-15, 3:21 4
J🤬 konsekwencje! R🤬ajmy się wszyscy ze wszystkimi, sami ze sobą, ze zwierzętami, z dziećmi. Przecież żyjemy w zajebistej, nowoczesnej i postępowej europie

podpis użytkownika

A ja jestem pomidorem i nikogo się nie boje
Rychu Peja Andrzejewski
Zgłoś
Borsuczi 2014-01-15, 4:18 2
Wygląda jak robaczki z facetów w czerni hahaha

Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 5:26
Rodzice odj🤬i dobrą robotę, na pewno uświadomili dzieci czym grozi seks bez zabezpieczenia
Zgłoś
samaelpl 2014-01-15, 7:07 2
Borsuczi napisał/a:

Wygląda jak robaczki z facetów w czerni hahaha

Obrazek

Andrzej07 napisał/a:

miejmy nadzieję że od frontu też taka ładna jak od zakrystii

To nie jej zdjęcie, idioci.
Zgłoś
kishon 2014-01-15, 8:07
ładnie się pochwaliłeś, gratulacje ojcostwa
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 8:32 4
Na 2 strony tylko 2 posty w miarę z sensem, a reszta to jak wyciek gówna Naprawdę tak lubicie szpanować "sadystycznymi" postami łasząc się o piwa, że robicie z siebie chamów i idiotów?

Po pierwsze przesłanki są że to gw🤬t, po drugie młody wiek (Allin23 ma rację, wszędzie pokazują sk🤬ienie to dziecko łyka grzecznie), jak dla mnie to przykra sprawa. A że wy chcieliście zar🤬ać w młodym wieku (najlepiej jeszcze w jajach ojca) to może by wam się to podobało zj🤬 sobie życie na start
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 8:42 2
Nihil, Chyba tylko twoi rodzice uważają, że mieć dziecko = zj🤬 sobie życie.
Zgłoś
mua 2014-01-15, 9:08 2
koki112 napisał/a:

ps. Pierwszy temat więc jechać jak po burej suce

Ty bura suko

podpis użytkownika

Piłeś? Nie jedź.
Jedziesz? Nie masz za co pić.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 9:12
@pawu95. Moi też.
Zgłoś