ludzie tu różne gówna wrzucają, więc ja wrzucę swoje

wóz mojej konstrukcji, filmik też, akcja główna od 2:15. czekam na jakże konstruktywną krytykę ze strony "najwięcej wiedzących"

(tu był tekst, który dotykał zbyt wielu ludzi

)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-06-24, 13:58
do każdego BMW powinni dawać w komplecie widły i kalosze. Nie rozumiem o co w ogóle chodzi z tą BMWmanią. Słabe te auta...
Kiciok napisał/a:
Panna którą wyrwałeś na te auto, ma pewnie równie duży przebieg, co ten złom
i tak nic nie przebije twojej starej
Szkoda ze nic przy blacharce nie porobiles w żaden sposób jej nie zabezpieczyłeś, ale myślę że jeszcze to zrobisz

Silnik to s50b30? Ładnie mruczy jak na Mke przystało

Tylko olej strasznie lipny zalałeś, ja na twoim miejscu zalałbym liqui moly 10W-60
banda ciot, ktore nigdy nie poczuja radosci pilowania silnika do oporu... jezdzijcie sobie tico na gaz do pracy 50km/h i ciagnijcie swoj smutny zywot.
BMW? marka, jak kazda inna. to, ze w latach 90. utarl sie stereotyp lysego dresa w beemce, to juz naprawde nie ich wina. faktem jest, ze te auta sa zajebiste i 20-letniego trupa da sie przerobic tak, zeby dobrze chodzily. widzieliscie kiedys silnik z poloneza, ktory by to wytrzymal?
Phii, a ja myślałem, że ty jakieś konkretne te BMW masz, a to stary szmelc.
konto usunięte
2012-06-24, 14:53
Myślę, że w Polsce BMW to już nie marka a stan umysłu...
konto usunięte
2012-06-24, 15:01
Auto już kultowe i moim zdaniem w tamtym czasie najlepszy samochód seryjnie produkowany. Dziś już Youngtimer.
klasyczny.com/guru-wszystkich-e30stek-m3/more-10979
konto usunięte
2012-06-24, 15:07
Nie badź łosiem włóż v8 !!!!

polecam m62 b44
konto usunięte
2012-06-24, 15:26
Fajna sprawa, samemu robić takie rzeczy, ja niestety nie mam czasu na zabawę tego typu. Gratuluję wytrwałości. Nie przejmuj się większością bo to tylko nerdy które prócz sadistica, głupio-mądrych tekstów, ciętych ripost(za dużo House M.D) nie mają celu w życiu i hejtują wszystko prócz heavy metalu, glanów i tym podobnych.
Muzyka z tego co słyszę to Above & Beyond "What It Feels Like For A Girl" Madonny
@konrad_n
Co ty wiesz o muzyce? Zapewne prócz burzuma i innego chłamu nie słuchasz tak zwany monogamista który hejtuje wszystko co nie w jego stylu.
Tak większość posiadaczy BMW, VW słucha wieśniackiej muzyki ale tutaj jest inaczej, także wypad na dwór do znajomych chyba, że ich nie posiadasz.
konto usunięte
2012-06-24, 15:27
A co to za pedalski szrot ze złomowiska w Antwerpii?