Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:01
konto usunięte 2009-02-15, 1:20 1
Kurna to jest chore ze dzieci robią dzieci !! :/
Zgłoś
konto usunięte 2009-02-15, 1:54
W zasadzie to zdarzają się przypadki młodych osób mających dzieci ale co do tego filmiku , jest jakiś dowód na to? sorry że piszę tak ale jak dla mnie to każdy może znaleźć sobie dzieciaka i dziewczyne , dać im niemowlę , nakręcić i powiedzieć że ich.
Jeśli akurat to jest prawda to ciekawi mnie czemu ta laska dała się temu małemu xd
Zgłoś
Centurion 2009-02-15, 10:57
Cztery dni temu w Wielkiej Brytanii przyszła na świat Maisie Roxanne. Jej ojcem jest 13-latek, a matką 15-latka. W dzisiejszym internetowym wydaniu "The Sun" czytamy o młodych ludziach, którzy przyznają się do błędu, ale zapewniają, że będą oddanymi rodzicami.

anglia.interia.pl/wiadomosci/news/w-brytania-13-latek-zostal-ojcem,1259234
Zgłoś
konto usunięte 2009-02-15, 13:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arzechiel 2009-02-15, 19:16 1
Dochodzimy powoli do skrajnej patologii, jak wcześniej wspomniano już dzieci rodzą dzieci... a co później ? Przede wszystkim co z ich przyszłością ?
Zgłoś
grauper 2009-02-15, 20:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Centurion 2009-02-15, 20:35 2
grauper napisał/a:

urzywac

grauper napisał/a:

jak oni sobie wyobrażaja nauke ? studia czy cokolwiek

Zgłoś
konto usunięte 2009-03-30, 23:40
I gdzie tu jakiś autorytet dla brzdąca? Nie wiem... Jakoś tego nie widzę
Zgłoś
Centurion 2009-03-30, 23:43
Zgłoś
konto usunięte 2009-03-30, 23:49
no laska ponoć dawała wszystkim

ale "kocha" tylko tego 13 latka

a że można kasę z tego wyciągnąć to się każdy kłóci kogo to dziecko

ponoć nawet na badania dna się zgodzili...
Zgłoś
konto usunięte 2009-03-30, 23:50
Zgłoś
konto usunięte 2009-03-31, 0:42
P A T O L O G I A
Zgłoś
KozaK 2009-03-31, 8:04
kubasias napisał/a:

P A T O L O G I A

Facet piszący wielkimi, kolorowymi literami też jest odrobinkę patologiczny
Zgłoś
konto usunięte 2009-03-31, 13:48
KozaK napisał/a:

Facet piszący wielkimi, kolorowymi literami też jest odrobinkę patologiczny

Ogolnie pisze normalne chciałem podkreślić jakie to jest chore (13 letni ojciec)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem