Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
To jest tak lekko tak ooooo... 5 facetów przez rok
Kod:
Bogate życie seksualne 13-latki z Przelewic sprowadziło kłopoty nie tylko na nią i jej rodzinę. Jak podaje "Głos Szczeciński" pięciu mężczyzn, którzy obcowali z nią płciowo zostanie oskarżonych o współżycie z małoletnią. Sprawa wyszła na jaw, gdy gimnazjalistka urodziła dziecko w toalecie obok szatni.

Dziewczyna początkowo utrzymywała, iż została zgw🤬cona przez dwóch mężczyzn z sąsiedniej wsi. Jednak badania wykluczyły ich ojcostwo. W końcu dziewczyna przyznała do utrzymywania dobrowolnych kontaktów seksualnych z pięcioma mężczyznami w wieku od 16 do 29 lat. Ojcem dziecka jest najmłodszy z oskarżonych. Młoda matka będzie mogła ubiegać się o alimenty w momencie, gdy ojciec dziecka ukończy 16 lat.

W toku śledztwa policjanci ustalili, iż mężczyźni uprawiali seks z małoletnią w okresie od września 2008 do września 2009. Do momentu urodzenia w szkolnej toalecie (29 października 2009) nikt nie zauważył, że nastolatka jest w stanie błogosławionym.

źródło

podpis użytkownika

ermail.pl/klik/V39eYGs=
</a>
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 20:25
I wez tu k🤬a miej dzieci... pewnego dnia ktos przychodzi i mowi ze 12letnia cóka ma 5 kochanków, jeden nawet 3razy starszy; jap🤬le.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 21:04 4
Bylby anal, nie byloby problemu..
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 21:41 3
Po1. To facetów się w tej sytuacji powinno gnoić, bo 29 letni facet z łatwością okręci sobie wokół palca 14-latkę.
2. nie napisali, że współżyli z nią na raz, więc może dziewczyna eksperymentowała ( jak to w dzisiejszych czasach jest w modzie), czego nie pochwalam, żeby była jasność.
3. Wcale nie musiała być gruba. Moja przyjaciółka urodziła na początku 2 klasy gimnazjum ( jest z marca, więc miała wtedy 13 lat) i też nikt nie wiedział. Oczywiście były ploty, ale nawet u niej w domu dowiedzieli się 2 miesiące przed porodem. Nosiła luźne ciuchy, a że z natury jest szczupła to nawet brzuch nie był za duży i ubrania to ładnie ukrywały.
4. Przesrane ma ( i miała, skoro nie było u niej nikogo, do kogo mogłaby się zwrócić i rodziła pod p🤬loną szatnią) do końca życia.
Zgłoś
Rafq 2010-03-31, 22:29
Wilczex napisał/a:

Po1. To facetów się w tej sytuacji powinno gnoić, bo 29 letni facet z łatwością okręci sobie wokół palca 14-latkę.

Nie zapomnij że to ten najmłodszy wp🤬lił. Starsi wiedzieli jak się nie wpakować w gówno.
życia.
Zgłoś
Gondone 2010-03-31, 22:33 4
koleś tak samo zrobił dzieciaka jak i ona.

wiecej p🤬lenia i sponsorowania katechezy zamiast zajęć o bezpiecznym seksie przez ministerstwo edukacji i bedzie mnóstwo ludzi, którzy beda na moja emeryture robić.
jestem za.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 22:36 8
Wilczex napisał/a:

To nie był palec.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 22:52
Rafq napisał/a:

Nie zapomnij że to ten najmłodszy wp🤬lił.

Nie zapominam. Dlatego tym bardziej uważam, że ci starsi po prostu zrobilo jej gówno z mózgu i ona tańczyła jak im zagrają. Starszy facet, który okaże zainteresowanie małolatą zwykle jest przez nią uwielbiany i pójdzie za nim w ognień. Jeśl jednak spała z kolesiem ze swojego przedziału wiekowego to świadczy o tym, że jednak była zdolna do normalnych uczuć i w końcu się zakochała. Ty nie miałes dziewczyny jak miałeś 16lat?

Rhox napisał/a:

To nie był palec.

Czyżbyś zaniżył sobie wiek w profilu? ;>
Zgłoś
kanarinho 2010-03-31, 22:55
Dokładnie, po kiego c🤬ja są w tygodniowym planie dwie religie? nie lepiej wdrążyć wychowanie sexualne zamiast słuchania kretynów, katechetów, i pingwinów.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 23:07
A nie lepiej zająć się osobiście wychowaniem własnych dzieci a nie zwalać to na innych ( czyt. szkołę, środowisko, nauczycieli, media, gry komputerowe, Sadistica itd) ?!?!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 23:12
Wilczex napisał/a:

Czyżbyś zaniżył sobie wiek w profilu? ;>

JA?! Nic z tych rzeczy...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 23:18
To dobrze, bo już się bałam, ze masz 29 lat
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-31, 23:40
Wilczex napisał/a:

To dobrze, bo już się bałam, ze masz 29 lat

W artykule też może dojść do pomyłki...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-01, 1:06
puszczalska a nie ze eksperymentwala czy zakochana, zygac mi sie chce jak to czytam ze takie male dz🤬ki wogule na swiecie istnieja

jedyne czego wspolczuje to temu dziecku bo pewno do konca zycia beda sie nasmiewac ze matka nie dosc ze k🤬a to jeszcze urodzila w szatni

a tych facetow za kratki powinno sie wsadzic, sory ale r🤬anie 13latki? jaj sobie niech nie robia, juz lepiej by normlanej dziwce przynajmiej pelnoletniej zaplacili, to wola malolaty wykorzystywac
Zgłoś
Gondone 2010-04-01, 7:22
@Wilczex,
niestety, nie wydaje mi sie, żeby tacy rodzice z wioski byli w stanie wyedukować swoje dzieci w tej dziedzinie...

a i w miastach jest z tym problem.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-01, 7:41
mypi napisał/a:

a tych facetow za kratki powinno sie wsadzic, sory ale r🤬anie 13latki?

Przecież wsadzą :]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie