Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
Kuj0n 2013-04-25, 1:37 2
Ta, amerykańscy naukowcy odkryli, że ludzie uwierzą we wszystko co odkryją amerykańscy naukowcy ...
Zgłoś
Avatar
S................k 2013-04-25, 1:42
jedzenie to zostało zaprojektowane przez illuminatów aby zdziesiątkować ludność naszego świata, aby mogli oni nami rządzić, no
Zgłoś
Avatar
jubbaday 2013-04-25, 1:51
Te testy są trochę przekręcone zapewniam was, że kotlet mamusi trzymany w wyjałowionym słoiku też przetrwa 15 lat.
Zgłoś
Avatar
rancwa 2013-04-25, 1:52 8
Zgłoś
Avatar
paragwaj 2013-04-25, 2:36 5
w sumie to jestem skłonny stwierdzić, że lepiej wp🤬lić to 14-letnie "mięso" niż dzisiejsze, technologia poszła do przodu i te "zestawy", które dostajemy obecnie w makdonaldach z pewnością mają coś więcej.

a prawda jest taka, że faktycznie - gdyby nie opryski, gdyby nie nawozy, to nawet gówna by nie było, bo ono też się musi z czegoś brać. największym obecnie problemem nie są jednak te opryski czy nawozy u ZWYKŁEGO rolnika, a chemia, którą jest faszerowane żarcie na etapie przetwarzania tzw. produktów rolnych. to znowu jest wywołane przez konieczność transportu towaru na wielkie odległości. dawniej było tak, że produkty żywnościowe w większości pochodziły z okolicy, teraz idziesz do marketu w Szczecinie i kupujesz wędlinkę od producenta z moich terenów, ze Śląska. a skąd się to wzięło? oczywiście pogoń za pieniądzem itp.

to wszystko jeszcze spowodowało, że jest mnóstwo producentów (nie rolników, bo to już jest za dużo!) wielkoobszarowych, którzy żeby im rosło na polu, nie rozsiewają nawozów. oni je tam wysypują. jest taki jeden w mojej okolicy, wielki producent marchewki. w mojej wiosce ma spory kawałek pola, na bardzo dobrych glebach. myślę, że każdy wie, jak wygląda normalna marchewka - krótka, stożkowata a nie walcowata i zwykle jeszcze pokręcona, rośnie sobie koło chwastów (no chyba, że co chwilę plewisz), jak chcesz ją wyrwać to musisz cholernie uważać, żeby nie oderwać natki. rolnik ten wysypuje tam duże ilości nawozów sztucznych, kilka (nie wiem czy nie kilkanaście) razy do roku przeprowadza opryski. efekt - na polu tego rolnika marchewka rośnie niemal idealnie prosta, gruba, nie ma żadnego chwasta, a nać jest gigantyczna. to ostatnie jest wymuszone przez technologię zbioru - kombajn do marchewki działa wyrywając ją za nać, następnie ją obcinając. któregoś roku przesadził z nawozami i nie chcieli mu jej przyjąć do Kubusia (tak, tego Kubusia).

my hodujemy bydło mleczne, i wiemy jakie są wymagania - w każdym momencie może przyjść kontrola i przyp🤬zielić się do byle czego. krowy, bydło opasowe musi być zadbane, bo to przecież zwierzęta, które też coś czują. nie mogę powiedzieć, że to są złe przepisy, ale po c🤬ja? my będziemy dbać o krowy, będzie idealne mleko (które po sprzedaży do mleczarni będzie odwirowane z tłuszczu, pasteryzowane i wychodzi szajs) i będzie przepyszne mięsko (które, zanim trafi do konsumenta, będzie wzbogacone - w zakładach cuda prawie jak w Kanie Galilejskiej, 1kg mięsa i 5kg wody przemienią w 3kg mięsa).

chcecie najtańszego to macie, faktycznie wychodzi na to, że lepiej jest jeść rzeczy ekologiczne, ale najlepiej, by większość tego typu produktów była "prawie ekologiczna" i nie różniła się niczym od tych eko. ostatnie słowa - nie znam nikogo z tradycyjnego gospodarstwa - rolnika, domownika, który by miał jakąkolwiek alergię. dawniej zabijało się zwierzę w domu, było normalne mięso, sery, masło robione w domu też były lepsze, nie było tam żadnych dodatków. mniej się chorowało.
Zgłoś
Avatar
Lesio1 2013-04-25, 3:03
Zajebiście , jak nastąpi apokalipsa zombie pierwsze co będzie po opanowaniu OBI to będzie Mc Donalds
Zgłoś
Avatar
O................h 2013-04-25, 3:39 1
Wychowują się przyszli wyborcy, BRAWO!

Może przynajmniej konkurencja o miejsca pracy będzie mniejsza...
Zgłoś
Avatar
ramiltor 2013-04-25, 4:36
Jedzenie McDonalda konserwuje i odmładza
Zgłoś
Avatar
vass 2013-04-25, 5:10 1
Przynajmniej się sraczki nie dostanie od nie świeżego jedzenia
Zgłoś
Avatar
!Timon 2013-04-25, 7:16
@szpajder

Kogo stać to je "eko" kogo nie stać je to co jest. Większość ludzi nie stać i nie będzie stać na "eko". No k🤬a tak ciężko to pojąć deklu?

I nie, żarcie z maka nie ma żadnych cudownych właściwości poza tą jak każde inne żarcie - nie chodzisz głodny. W Polsce problem maca jest marginalny bo żarcie tam jest obiektywnie patrząc nietanie więc mało kto będzie tam wp🤬lał codziennie. Jeśli go już na to stać to i stać go na porządne jedzenie. W USA w porównaniu do zarobków je się tam za śmiesznie małe pieniądze.

Ogólnie to głupi jesteś i masz pchły jak ruskie czołgi.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Avatar
ziomus321 2013-04-25, 7:59 1
gorssze rzeczy tu ludzie jedzą
Zgłoś
Avatar
S................i 2013-04-25, 8:06
Jak widać, grzyby takiego gówna nie ruszą..
Zgłoś
Avatar
genghiskhan 2013-04-25, 10:54
a po zjedzeniu wyglądamy jak avatar autora:
Zgłoś
Avatar
maku92 2013-04-25, 11:08
Gdy przeczytałem tytuł myślałem że będzie jakiś 14 latek ważący 200 kg
Zgłoś
Avatar
Wiercik102 2013-04-25, 21:52
Hamburger z McDonald's = kod nieśmiertelności.
Wiemy co musiał jeśż Jezus !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie