Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
14-letnia dziewczynka została aresztowana za posiadanie ostrych narzędzi gdy próbowała odstraszyć imigranta zaczepiającego ją i jej siostrę.

thecourier.co.uk/fp/news/5317346/teenager-charged-bladed-weapon-dundee-lochee/
Zmieniono 4 razy Zgłoś
Bartvons 2025-08-27, 8:46 40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
winters506 2025-08-27, 9:01 29
Normalna, brytyjska policja powinna odmówić aresztowania tej dziewczyny.
Zgłoś
JoSeed 2025-08-27, 9:04 22
Świat staje na głowie...
Zgłoś
pikabu 2025-08-27, 9:09 20
Z tego filmu ciężko wywnioskować cokolwiek, kto tu kogo zaatakował
Ta dziewczyna nie wygląda na całkiem normalną
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-08-27, 9:19 104
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pikabu 2025-08-27, 9:25 15
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-08-27, 9:29 10
Zgłoś
Długopłetwiec 2025-08-27, 9:44 15
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-08-27, 9:48 1
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-08-27, 9:59 35
Zulu-Gula napisał/a:

Benoit Azameti

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-08-27, 10:06 6
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-08-27, 10:18 1
@Bestia_z_cricolandu: Masz rację, imigrant to imigrant, tak jak ten misjonarz z Togo.
Ja tam ich mierzę jedną miarą, dla mnie to jeden pies. Jestem konsekwentny, ale widzę, że dla ciebie są lepsi i gorsi.
Zdecyduj się, bo nie dość, że innym, to jeszcze sobie ryjesz baniak.
Ja tu nie prowadzę żadnej osobistej krucjaty i nie mam zamiaru z nikim się kłócić i do czegokolwiek kogoś przekonywać.
Dziękuję za uwagę, bo już i tak za dużo straciłem czasu, pozdrawiam.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-08-27, 10:22
Zulu-Gula napisał/a:

@: Masz rację, imigrant to imigrant, tak jak ten misjonarz z Togo.
Ja tam ich mierzę jedną miarą, dla mnie to jeden pies. Jestem konsekwentny, ale widzę, że dla ciebie są lepsi i gorsi.
Zdecyduj się, bo nie dość, że innym, to jeszcze sobie ryjesz baniak.
Ja tu nie prowadzę żadnej osobistej krucjaty i nie mam zamiaru z nikim się kłócić i do czegokolwiek kogoś przekonywać.
Dziękuję za uwagę, bo już i tak za dużo straciłem czasu, pozdrawiam.

To na pewno miało być do mnie? Ja z tobą o czymś rozmawiałem?
Zgłoś
pikabu 2025-08-27, 10:23 5
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Zgadzam się, ale napływ ciemnej masy nie spowodował że tak i jeszcze gorzej jest wszędzie?

Napływ jakiejkolwiek większej masy ludności z kraju biedniejszego (i często takiego gdzie ludzie wychowywani są w przemocy lub zagrożeniu przemocą) do bogatszego powoduje problemy i wzrost przestępczości, dlatego sprowadzanie imigrantów powinno być prowadzone z głową. Napływ Polaków do UK, w czasach jak w samym PL jeszcze też nie było zbyt bezpiecznie, też mocno podniósł przestępczość w UK.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem