Normalna, brytyjska policja powinna odmówić aresztowania tej dziewczyny.
Z tego filmu ciężko wywnioskować cokolwiek, kto tu kogo zaatakował
Ta dziewczyna nie wygląda na całkiem normalną
@Bestia_z_cricolandu: Masz rację, imigrant to imigrant, tak jak ten misjonarz z Togo.
Ja tam ich mierzę jedną miarą, dla mnie to jeden pies. Jestem konsekwentny, ale widzę, że dla ciebie są lepsi i gorsi.
Zdecyduj się, bo nie dość, że innym, to jeszcze sobie ryjesz baniak.
Ja tu nie prowadzę żadnej osobistej krucjaty i nie mam zamiaru z nikim się kłócić i do czegokolwiek kogoś przekonywać.
Dziękuję za uwagę, bo już i tak za dużo straciłem czasu, pozdrawiam.
Zulu-Gula napisał/a:
@: Masz rację, imigrant to imigrant, tak jak ten misjonarz z Togo.
Ja tam ich mierzę jedną miarą, dla mnie to jeden pies. Jestem konsekwentny, ale widzę, że dla ciebie są lepsi i gorsi.
Zdecyduj się, bo nie dość, że innym, to jeszcze sobie ryjesz baniak.
Ja tu nie prowadzę żadnej osobistej krucjaty i nie mam zamiaru z nikim się kłócić i do czegokolwiek kogoś przekonywać.
Dziękuję za uwagę, bo już i tak za dużo straciłem czasu, pozdrawiam.
To na pewno miało być do mnie? Ja z tobą o czymś rozmawiałem?
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Zgadzam się, ale napływ ciemnej masy nie spowodował że tak i jeszcze gorzej jest wszędzie?
Napływ jakiejkolwiek większej masy ludności z kraju biedniejszego (i często takiego gdzie ludzie wychowywani są w przemocy lub zagrożeniu przemocą) do bogatszego powoduje problemy i wzrost przestępczości, dlatego sprowadzanie imigrantów powinno być prowadzone z głową. Napływ Polaków do UK, w czasach jak w samym PL jeszcze też nie było zbyt bezpiecznie, też mocno podniósł przestępczość w UK.