ścigać się na prostej to też sztuka
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
ty byś pewnie tego auta odpalić nie potrafił
@up
Daj mi zapałki, kanister z benzyną. Odsuń sie i patrz.
@up nie odsuwaj go... niech ma przynajmniej widok z pierwszego rzędu
dobra, dobra smiech smiechem, ale gdzie jest krzyż?
aman, <----
Cóż, przy takiej prędkości sztuką jest utrzymać prosty kierunek. Maksymalne skupienie, bo jeśli choć delikatnie się ruszy kierownicą to wychodzi taki oto przypadek jebnięcia się dwóch pojazdów.
Tak więc kierowcy ruszajcie tą kierownicą, a nasze forum będzie spełnione. AMEN
konto usunięte
2010-10-13, 8:10
on chciał go zepchać ale mu się wyrwał
konto usunięte
2010-10-13, 9:55
tak szybko jada ze dzwiek nie nadaza
Chupacabra napisał/a:
aman, <----
Cóż, przy takiej prędkości sztuką jest utrzymać prosty kierunek. Maksymalne skupienie, bo jeśli choć delikatnie się ruszy kierownicą to wychodzi taki oto przypadek jebnięcia się dwóch pojazdów.
Wiedziałem, ze na tak słynnym portalu znajdzie sie chociaż jeden zawodowy kierowca dragsterow
Najtrudniejszy jest i tak moment startu, zwlaszcza, gdy ma sie duzy nadmiar mocy na jednej osi.
mcmt napisał/a:
Najtrudniejszy jest i tak moment startu, zwlaszcza, gdy ma sie duzy nadmiar mocy na jednej osi.
Gorzej jak sie ma maly nadmiar mocy na jednej osi. Czytalem o tym w ksiazce o wyscigach na 1/4mili