👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up bo pewnie nikt tutaj nie wie, że koleś się nazywa Stankiewicz

Gość w tych rurkach wygląda jak parodia faceta. Zrozumiałbym to jeszcze, gdyby był nastolatkiem.

Słabo, najgorsze jest skrobanie szyb przed pracą, jak ma się na 6 albo po nocce

Ja tam uwielbiam zimę, można sobie pośmigać na nartach i przetestować swojego range rovera patrząc na plebs pchający tico na parkingu. W dodatku robi się wietrzenie ulic z bezdomnych, więc przyjemne z pożytecznym

Wszyscy interesują się tylko pedałem, ładnej dupy z twarzy nikt nie zauważył.. sadistic, miejsce gdzie pedały wyzywają innych pedałów od... pedałów...
Wszystko fajnie, tylko że zima się jeszcze się tej zimy nie zaczęła nawet. W Krakowie były całe 3 śnieżne dni. Pierwszy raz od 15 lat nie odmiatałem garażu przez całą (jak dotychczas) zimę. Część stoków narciarskich nie może ruszyć choćby i przy sztucznym naśnieżaniu, bo nawet w nocy jest powyżej zera. Gdzie ta zima?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie