Kolega chciał pokazać tym wszystkim facebookowym kozakom od piwa, że pół litra chmielu to żaden wyczyn, więc postanowił wypić 1,5L. Czy mu się uda? polecam oglądać od początku do końca
Filmik własny, został wrzucony po uzyskaniu zgody od bohatera filmu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-18, 14:15
w butelke w wkładamy słomke z kolankiem, żeby wystawała w kąciku ust. taka butelka wchodzi w 5 łykach w ok 5 sekund.
konto usunięte
2014-02-18, 14:30
Gdybym wciągnął 1litr z plastiku to też bym pewnie pawia puścił.
Żubr - woda przepuszczona przez kadź po dębowym mocnym.
usu
2014-02-18, 14:34
Były "gadulcowo-fejsbuczkowe" łańcuszki szczęścia, teraz łańcuszki piwne. Sądząc po postępie rozwoju intelektualnego, następne będą łańcuszki robienia gały albo walenia gruchy do kamerki. Aha, za marnowanie alkoholu piwa nie wręczamy.
konto usunięte
2014-02-18, 14:44
Nie, okolice Wrocławia
konto usunięte
2014-02-18, 14:52
Pozdrowienia z Netshe !!!
StaHu to taki troche Jezus !
Zabójczy śmiech
konto usunięte
2014-02-18, 14:58
Jak z myjki cisnieniowej. pozdrow bohaterow i piwko leci!
konto usunięte
2014-02-18, 15:10
typowa lewatywa, na jakimś festiwalu też tak wygrałem jakieś piwa jak wychlałem parę naraz. Szkoda tylko że zwróciłem również parę kawałków szynki i to piwo czy dwa to raczej na minusie mi wyszły
konto usunięte
2014-02-18, 15:49
To co pijecie to nie chmiel tylko sód jęczmienny. Czytajcie co pijecie.