15. The Overseas Highway [Floryda - USA]
Autostrada łącząca za pomocą 42 mostów koralowe wyspy owego archipelagu.
Zbudowana 1938 roku, w zdecydowanej większości znajduje się nad powierzchnią wody, a pokonanie jej zajmuję około 4 godzin.
reszta w komentarzach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-01, 21:54
konto usunięte
2012-08-01, 22:00
ta pierwsza droga z Florydy to jest niewiarygodne oszpecenie krajobrazu, co za tępy Ułesańczyk musiał na to wpaść
przejechać się którąkolwiek z tych dróg jakimkolwiek samochodem.. było by co wspominać i oglądać.. piękne! Piweczko leci!
konto usunięte
2012-08-01, 22:22
Dokładnie to samo pomyślałem
masakra
Na drodze nr 10 w boliwi... jest jakby to powiedzieć, dość ciasno ;D przynajmniej tak na foto wygląda.
konto usunięte
2012-08-01, 22:34
numerem 9 jechałem, jest zajebista
konto usunięte
2012-08-01, 22:36
cała polska to jedna niesamowita trasa drogowa.
@pener666 nie podszywaj się pod dokonania Erica
A słyszeliście o Ogonie Smoka (The Tail of the Dragon)?
Droga położona w Hrabstwie Blount w stanie Tennessee
Mc6
2012-08-02, 0:10
Brak autostrada a2 pod Warszawa, jest naprawde niesamowita(tzn niesamowicie kosztowna byla jej budowa) i bedzie jedna z najszybciej rozlatujachych sie drog na swiecie:)