Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
15 Rocznica śmierci 13 letniego kibica Przemka Czaja
konto usunięte • 2013-01-10, 23:01

Dziś mija 15 rocznica śmierci kibica Czarnych Słupsk, Przemka Czai, który zginął od uderzenia milicyjną pałką.

Przemek wraz z grupą kibiców wracał do domu z meczu Czarnych Słupsk, którzy podejmowali u siebie AZS Koszalin. Uradowani szalikowcy przechodzili przez jezdnię na czerwonym świetle. Z eskortującego ich radiowozu wybiegł Dariusz Woźniak i zaczął bić trzynastolatka po szyi i głowie. Chłopiec przerwócił się na ziemię i zmarł na miejscu. Pomimo próśb kibiców milicjanci nie wezwali pogotowia.

Po tych wydarzeniach na ulicach Słupska wybuchły kilkudniowe zamieszki. Do miasta przybywali fanatycy ze wszystkich części Polski by pomścić Przemka i na własną rękę wymierzyć sprawiedliwość.
Zgłoś
a ja wiem??? 2013-01-11, 2:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 2:31
maropolska napisał/a:

Może MILICJANCI nie wezwali pogotowia bo jeszcze nie było telefonów....w końcu to był dopiero 1998 rok....

a CB radio moze tez wtedy nie istnialo? rozumiem ze chodzi ci o telefon GSM, bo mowienie ze telefony wtedy nie istnialy to lekkie naduzycie.
Zgłoś
Jai 2013-01-11, 2:36 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 2:59 22
Zgłoś
VViktor 2013-01-11, 3:21
konto usunięte 2013-01-11, 3:24 16
@do czesci z was.
Czy wy macie rozum w glowach?
Patrzac na komentarze typu "nalezalo mu sie" robi mi sie najzwyczajniej przykro. Jak dziecku moglo sie nalezec pobicie pala. Czy wy jestescie normalni?
Patrzac na to, mam szczera chec prosic by ten internet przestal byc anonimowy. Dzieki tej anonimowosci blizej nam do zezwierzecenia niz do czlowieczenstwa. Wyglada na to, ze rozwoj technologii cofie nas w rozwoju a przeciez to sprzeczne z logika...
Jestem za tym, zeby ta anonimowosc zniknela, nie chce zeby moje dziecko odpalajac kompa faszerowalo sie takimi rzeczami jakie mozna tutaj zastac, z prostej przyczyny, nie chce zeby mnie dzieciak pozniej bil albo mna gardzil a dzieciak patrzy i robi to co widzi i uslyszy. Nie wiadomo co pozniej bedzie sie tlic w jego glowie i czego bedzie mozna sie spodziewac.
Znika wyznacznik dobrego wychowania, moralnosci i normalnosci. Pojawia sie wyscig szczurow, kto napisze najfajniejszy komentarz kto dostanie wiecej piw. Nie wazne, ze wypowiedz bedzie chamska, niesmaczna, niemoralna, okrutna i nieetyczna.
Wazne by byla fajna, wazne by sie dowartosciowac.
To forum powstalo, dla czarnego humoru a nie po to zeby tutaj wyladowywac swoja frustracje. To co sie tutaj ostatnio dzieje, daleko wykracza po za ramy czarnego humoru.
Forum sie rozrasta, robi sie popularniejsze, trafia do szerszego grona odbiorcow. Nie mowie, ze zle, ale przyzwalanie chamstwu na rozwoj do niczego dobrego nie doprowadzi.
Nie jestem za masowa inwigilacja, ale z dwojga zlego, anonimowosc niesie ze soba brak konsekwencji. A z imienia i nazwiska pisalbys calkiem inaczej.
Kiedys jak powiedziales cos niestosownego to dostales pasem w dupe a nastepnym razem ugryzles sie w jezyk i wiedziales co jest dobre a co zle.
A dzisiaj?
Dzieki bezstresowemu wychowaniu i anonimowosci swiat kreuje, bande chamskich ciot.
Wez sobie to przemysl.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 3:50
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 4:29 1
@DonGotti:
Widzę nowy na sadolu. Ciesz się, że nie widziałeś dawnego sadistica, bez polityki, za to z najczarniejszym i najostrzejszym humorem w polskiej części internetu.
Zgłoś
donald207 2013-01-11, 5:59 7

Dokument o zabójcy Czai w więzieniu. Film przewijał sie wielokrotnie, ale żeby oszczędzić szukania wklejam. reszta na Youtube
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 6:21 1
Zgłoś
bizitykrolu 2013-01-11, 8:30 1
Zgłoś
cipciak 2013-01-11, 8:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 8:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 9:08 1
Zgłoś
Krak 2013-01-11, 9:35
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem