👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym chciał zobaczyć wir tworzący się w bakach tych samochodów

w ameryce benzyną się myć będą za niedługo tam jest to tanie jak woda.

dawidadidadi napisał/a:
Proszę bardzo
![]()
Dziękuję Bardzo

Zasłużone Piwo leci!
@Razer
Nie masz racji, to nie są zwykłe opony, pomijając to, że są cholernie szerokie i miękkie, to poszukaj sobie filmików z startującymi dragsterami w slow motion, wtedy zobaczysz jak dużą powierzchnią dotykają nawierzchni.
Nie masz racji, to nie są zwykłe opony, pomijając to, że są cholernie szerokie i miękkie, to poszukaj sobie filmików z startującymi dragsterami w slow motion, wtedy zobaczysz jak dużą powierzchnią dotykają nawierzchni.
streetfire.net/video/top-gear-mercedes-cl65-amg-car-review_694484.htm
Masz tutaj prosty przykład że można mieć 738 BHP i gówno ci to da - odpowiedź na końcu tego filmiku więc radzę obejżeć do końca. Przerost formy nad treścią. Period!
Masz tutaj prosty przykład że można mieć 738 BHP i gówno ci to da - odpowiedź na końcu tego filmiku więc radzę obejżeć do końca. Przerost formy nad treścią. Period!
nie lubię dragsterów, może dlatego, że ich moc jest nie do okiełznania..

Jak zobaczyłem tytuł, to pomyślałem, że to jakieś MMO
No ale w sumie mój Glad ma ponad 17k na buffach

No ale w sumie mój Glad ma ponad 17k na buffach

Też myślałem, że będzie filmik o jakimś wyjątkowo żywotnym gościu z dużą ilością HP, a to jakiś gnój jest.

123456789987654321 napisał/a:
Hp to jest zycie tak?
![]()
OMG co za matoł... chodzi o silniki Hewlett Packard

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie