Cytat:
Sąd dla nieletnich w Melbourne opublikował nagrania z kamer przemysłowych, na których widać szalony rajd 15-latka po ulicach tego miasta. Chłopak miał na sobie rynsztunek bojowy, próbował rozjeżdżać przechodniów. Nastolatkowi postawiono szereg zarzutów, wśród nich podwójne usiłowanie morderstwa.
Oraz sam moment aresztowania (w australi nagrywają bumerangami):
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ex32
2018-01-03, 22:48
Piwo dla gościa z rowerem. Pokazał że ma jaja!
1:05 koleś postanowił rzucić swoje spedalone hobby
@up
Ewentualnie, najgorsze wyłudzenie odszkodowania ever...
@up rower był podobno miejski, więc z dobrą papguą ze strony miasta, koleś może pyknąć za niszczenie mienia publicznego
konto usunięte
2018-01-03, 23:08
Jest okoliczność łagodząca. Włączał kierunek przy skręcie..
15 latek praktycznie powalił policjanta który próbował go obezwładnić. Choć i tak dobrze że nie było tam żadnej kobiety bo kolo by się opędzał tak jak na relacji ze Szwecji - jeden imigrant kontra 3 policjantki.
Chyba się naoglądał filmu RAMPAGE
Pedał z rowerem na końcu najlepszy. Nie dość, że rzucając swoje dwa pedały w samochód nie utrudnił w żaden sposób dalszej jazdy, to jeszcze położył ten rower w idealnym miejscu do cofania. Jednak to nie jest stereotyp o rowerzystach.
konto usunięte
2018-01-04, 2:59
Jakoś ciężko mi uwierzyć, że chciał rozjechać przechodniów jadąc po ulicy...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Pewnie się teraz zapłacze bez komputera