Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
brytol.com napisał/a:

Duńska telewizja TV Syd przedstawiła informację o 17-latce z Sonderborga, która była napastowana seksualnie w środę 20 stycznia 2016. Dziewczynie groził gw🤬t, więc kiedy uchodźca zrywał jej majtki, użyła gazu pieprzowego do obrony.

W Danii używanie gazu jest zabronione i dlatego dziewczynie grozi kara za złamanie Firearms Act.

Posiadanie i używanie gazu jest nielegalne, więc nastąpiło dwukrotne złamanie prawa.

Szef policji w Sønderborg – Knut Kirsten mówi, że prawdopodobnie dziewczyna zostanie ukarana.

Dziewczyna zgłosiła zdarzenie w czwartek ale od tego czasu napastnik przebywa na wolności.

Policja podała, że ciemnoskóry, mówiący po angielsku mężczyzna popchnął dziewczynę na ulicy rozpiął spodnie, pociągnął ją za ramię i powiedział po angielsku że ma iść z nim ale ona usiłowała się wyrwać.

Napastnik przewrócił ją i leżąc na niej próbował ściągnąć majtki. Dziewczyna psiknęła mu gazem i uciekła. Sprawa jest prowadzona jako usiłowanie gw🤬tu ale większe zainteresowanie wzbudza sprawa przeciwko dziewczynie za posiadanie i użycie gazu pieprzowego.
Knut Kirsten mówi to jest sprawa o nielegalne posiadanie broni: “To tak samo jak posiadanie noża sprężynowego.”

W Danii i Norwegii gazu pieprzowego używa tylko policja i jest on klasyfikowany jak broń.

W Thisted, gdzie przebywa 365 azylantów, od listopada 2015 do stycznia 2016 miało miejsce kilkanaście przypadków molestowania seksualnego.

Kilkanaście osób zostało aresztowanych za nadużywanie alkoholu.

W Sonderborg i Haderslev zgłaszano już wcześniej przypadki molestowania seksualnego, stąd dziewczyna, która się broniła gazem była na takie spotkanie przygotowana.

Syryjczyk Rafi Ibrahim, który od wielu lat mieszka w Danii powiedział: “jak imigranci widzą dziewczynę – wariują. Po prostu nie mogą wytrzymać. Łapią dziewczyny za ubrania lub macają je”.

5-tego maja 2015 roku podczas obchodów wyzwolenia spod niemieckiego nazizmu mężczyzna o urodzie blisko-wschodniej próbował w tej samej miejscowości Sønderborg ściągnąć duńską flagę i krzyczał do strażnika, że go zabije.

podpis użytkownika

Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest temat
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-27, 18:08 73
dumni wikingowie się w grobach przewracają widząc jak ich materiał genetyczny zmierza ku zagładzie na własne życzenie
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-27, 18:09 9
Rozp🤬olić ten świat w drobny mak i zacząć wszystko od początku!
Zgłoś
~Velture 2016-01-27, 18:37 16
Przypomina mi się sprawa sprzed paru lat, o której tutaj było głośno, gdzie jakiś j🤬y dres napadł pod żabką czy tam kioskiem ruchu na staruszka i powalił go na ziemię strzałem w ryja z partyzanta a ten miał taki szwajcarski scyzoryk i go wyciągnął i lekko go ugodził nim będąc na wpół przytomnym.
Dresik złożył doniesienie na staruszka i ten był jako winny przekroczenia granic obrony a dresik biedny i poszkodowany bo chciał dziadka skroić i pobić...

Ten świat zmierza ku zagładzie białej rasy i co najlepsze to biali sami do tego doprowadzają.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-27, 18:48 17
up to nie do konca tak. Ci ludzie, ktorzy na prawde rzadza tym swiatem, ktorych nie zobaczysz w tv robia to wszystko po cos. Na pewno jest w tym cel i nie ma tu zadnego przypadku...Ci ludzie maja w dupie wszystkich poza soba dlatego dali nam demokracje zebysmy mysleli ze cos mozemy zmienic. Jak demokracja dziala kazdy widzi, ile czlowiek ma wolnosci kazdy widzi. Mozna sie buntowac krzyczec i nic niczego to nie zmieni. Mam osobiscie nadzieje ze pewnego dnia rosja rozp🤬oli ten j🤬y zachodni swiat o ile ona tez nie jest dawno sprzedana.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-27, 18:55 1
@up gadasz glupoty, wracaj do szkoly
Zgłoś
Kaddafi 2016-01-27, 18:59 5
A było potulnie nogi rozłożyć
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-27, 19:21 10
Ciągle czekam na kulminacyjny moment,który doprowadzi do wojny.Ile można czekać.Wojna już dawno powinna wybuchnąć...
Zgłoś
kokos_123 2016-01-27, 19:26 7
Sprawa jest dość prosta, jeśli użycie gazu jest kwalifikowane tak samo jak użycie broni palnej, to zamiast gazu trzeba nosić broń palną ( czy tam nóż, zależnie jak to kwalifikują )

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-27, 20:26 17
Biedny uchodźca... mam nadzieje, że sprawiedliwość dosięgnie tą zbrodniare.
Zgłoś
Mateo. 2016-01-27, 20:33 10
Ja p🤬le. Dokąd ten świat zmierza, żeby broniąca się kobieta przed gw🤬tem była sądzona za to że się obroniła. To już przekracza wszelkie granice, przez te lewackie sp🤬oliny dochodzi do takich absurdów!
Zgłoś
Matush5 2016-01-27, 20:41 3
@up Najlepsze jest to, że załóżmy nie miała by żadnej broni - no bo gazu mieć nie może, paralizatora pewnie też itp. poszła by na naukę jakiś walk obronnych. Znowu została by napadnięta obiła by pysk dla takiego pryszcza i też dostała by bułę, bo znała sztuki walki a to jest uważane jako broń.

Wniosek jest jeden, jak emigrant chce por🤬ać to może i nic mu zrobić nie można brawo Niemcy, brawo Unia.
Zgłoś
AmatorKrupnika 2016-01-27, 20:41 14
tak to jest, jak kraj przesiąknie lewactwem.
Zgłoś
Insaner 2016-01-27, 21:12 2
Jak dla mnie to powinno się takiego zastrzelić, ale trochę przesadzacie.

Ona nie zostanie ukarana za to, że obroniła się przed jakimś c🤬kiem. Przy tej sprawie wydało się, że posiadała zakazany przedmiot. Uratował jej życie, ale ona w ogóle nie powinna była go przy sobie mieć. Autor tematu za to insynuuje, że zostanie oskarżona za samoobronę - nieprawda.

Dokładnie to samo stałoby się w Polsce, gdyby ktoś został brutalnie zaatakowany na przystanku, po czym wyciągnął pistolet (nie mając pozwolenia na posiadanie broni) i zabił sprawcę. Zapewniam, że (chociaż w PL to różnie bywa) sprawę zabójstwa w obronie koniecznej by umorzono, ale ofiara poszłaby siedzieć za nielegalne posiadanie tego pistoletu. Proste?
Zgłoś
mecenaz 2016-01-27, 22:28
A niech już to wszystko p🤬lnie , może wersja świata BETA 2.0 bedzie lepsza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie