Materiał może mało sadystyczny ale polecam do obejrzenia każdemu kto miał kiedykolwiek styczność z Play Station zwłaszcza tym którzy zaczęli swoją przygodę z Psx'em w 95 roku
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No za PSXa zawsze piwo!

Jezu, jak ja tęsknie za moim szaraczkiem...
konto usunięte
2013-10-22, 2:29
" Materiał może mało sadystyczny (...) ", on w ogóle nie ma związku z sadyzmem, ale z sadisticiem już tak...
Mudżin ucieszył się na pada od PS4 jakby dostał kiść bananów
@opusative
bez kitu, taka sama sytuacja.
Wczoraj pogoniłem moją PS2. Telewizor kineskopowy u niej na chacie był ostatnim bastionem, gdzie mogłem jeszcze zagrać. Już nawet babcia chciała, żeby tv zabrać i wywieźć bo jest bezużyteczny.
Próbowałem pod moim tv, ale fullHd tak rozmywa obraz ze nie da się grać.
A Xpudło stoi, przeszedłem Halo: Reach, Gears of War 2 i lekko pedalskie Fable III... i tyle.
Tytułów jakie ukończyłem na tamtej starej PS2 nie zliczę... dziesiątki.
Ja swojego pierwszego PS2 i FinalFantasy X nigdy nie zapomnę. Do tej pory nie grałem w jedną grę tyle co w FFX. No i ten szok, gdy człowiek siedział w tym czasie przy Zeusie (swoją drogą mega gra) na PC, a później zobaczył przerywniki filmowe czy nawet samą grę na PS2 (dalej mowa o FFX).
Teraz już mnie gry niestety nie bawią, ale miło jest powspominać
konto usunięte
2013-10-22, 9:30
@Mindfuck
Bez problemu można grać na fullHD z PS2, wystarczy kabel comonent/RGB. Niektóre gry mają możliwość ustawienia 1080i, więc nawet nieźle to wygląda.
konto usunięte
2013-10-22, 10:15
konto usunięte
2013-10-22, 11:45
hehehe, super temat

dawne piękne czasy ! <3
cholerka dobrze mieć konsolke taką jak psx w domu, i nie musi sie łezka kręcić

wystarczy odpalić i wio
konto usunięte
2013-10-22, 12:28
Mindfuck,
ja już nie mam tej frajdy co kiedyś z gry, po 2 szkoda mi pieniędzy na gry bo milion wydatków innych mam :l
konto usunięte
2013-10-22, 12:54
Jeśli ktoś chce odświeżyć przygode z psx polecam program epsxe na pc lub androida . Wspomnienia wracają