Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
18 lat Play Station
Reginald911 • 2013-10-21, 21:46
Materiał może mało sadystyczny ale polecam do obejrzenia każdemu kto miał kiedykolwiek styczność z Play Station zwłaszcza tym którzy zaczęli swoją przygodę z Psx'em w 95 roku

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2013-10-21, 21:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 22:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 22:07 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 22:17 46
Zgłoś
weskras87 2013-10-21, 22:38 1
Zgłoś
Reginald911 2013-10-21, 22:57 22
Niezapomniane czasy jak się wracało w pośpiechu do domu ze szkoły żeby pograć w crash bandicota,gran turismo albo tekkena 3
Zgłoś
FryzjerZG 2013-10-21, 23:30 18
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 0:31
w tekkena 3 chyba każdy grał chociaż raz.
i ta nutka psx theme na wejściu, jeden z najbardziej rozpoznawalnych dzięków w mojej głowie.
youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes
soniak mimochodem stał się elementem popkultury xxi wieku.
piwo, fajne.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 0:34 2
Już myślałem, że PSX wytrzymał 18 lat. Wymiana lasera co dwa miesiące, potem trzymanie guzika wewnątrz by "rozkręcić" płytę. Czyszczenie, wycieranie itd. płytek tyle pieprzenia się, a jednak Crash Team Racing, Crash itd. po prostu miażdżyły. Dla mnie najlepsze gry do dziś.
Zgłoś
Vinsix 2013-10-22, 0:40
Zgłoś
Kristoff 2013-10-22, 0:41
Ktoś mógłby podać tytuł tego utworu?
Zgłoś
gurpegi 2013-10-22, 0:46 6
FryzjerZG napisał/a:

ktos pamieta Ściere, Hiva, Lokiego, Stara i reszte gwardii ??

Ściera zapadł się pod ziemię, ale taki HIV jeszcze pisze. W starym dobrym stylu, nic nie zdziadział. Loki też jest w piśmie, ale w innej roli, już nie dostaje tekstów (poza HP). Ze Starem natomiast życie się nieciekawie obeszło. Strasznie się postarzał, na pewno nikt by go nie poznał. Nie bardzo też może znaleźć swoje miejsce na tym padole. Ze starej gwardii jeszcze wart jest uwagi, największy sadol z PSX Extreme, Myszaq. Można go oglądać w Superstacji w programie Gilotyna .
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 0:58 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 0:59
dobra a teraz niech ktos poda tytul muzy bo na jewtubie nie ma
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem