Materiał może mało sadystyczny ale polecam do obejrzenia każdemu kto miał kiedykolwiek styczność z Play Station zwłaszcza tym którzy zaczęli swoją przygodę z Psx'em w 95 roku
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
Niezapomniane czasy jak się wracało w pośpiechu do domu ze szkoły żeby pograć w crash bandicota,gran turismo albo tekkena 3
w tekkena 3 chyba każdy grał chociaż raz.
i ta nutka psx theme na wejściu, jeden z najbardziej rozpoznawalnych dzięków w mojej głowie.
youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes
soniak mimochodem stał się elementem popkultury xxi wieku.
piwo, fajne.
i ta nutka psx theme na wejściu, jeden z najbardziej rozpoznawalnych dzięków w mojej głowie.
youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes
soniak mimochodem stał się elementem popkultury xxi wieku.
piwo, fajne.
Już myślałem, że PSX wytrzymał 18 lat. Wymiana lasera co dwa miesiące, potem trzymanie guzika wewnątrz by "rozkręcić" płytę. Czyszczenie, wycieranie itd. płytek tyle pieprzenia się, a jednak Crash Team Racing, Crash itd. po prostu miażdżyły. Dla mnie najlepsze gry do dziś.
FryzjerZG napisał/a:
ktos pamieta Ściere, Hiva, Lokiego, Stara i reszte gwardii ??
Ściera zapadł się pod ziemię, ale taki HIV jeszcze pisze. W starym dobrym stylu, nic nie zdziadział. Loki też jest w piśmie, ale w innej roli, już nie dostaje tekstów (poza HP). Ze Starem natomiast życie się nieciekawie obeszło. Strasznie się postarzał, na pewno nikt by go nie poznał. Nie bardzo też może znaleźć swoje miejsce na tym padole. Ze starej gwardii jeszcze wart jest uwagi, największy sadol z PSX Extreme, Myszaq. Można go oglądać w Superstacji w programie Gilotyna
dobra a teraz niech ktos poda tytul muzy bo na jewtubie nie ma
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie