📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Co za idiota. Szerokość taka że tirem można bez problemu przejechać, a ten się osobówką nie zmieścił...
Ostatnio byłem w serwisie opla z samochodem. Sprzedawca pokazywał nowe okazy (nie mój złom nie jest taki stary ma chyba 5 lat, tak jestem pierwszym włascicielem), z nudy chodziłem i oglądałem. Ma koniec poszedłem jeszcze ze sprzedawcą na fajkę i w tedy stwierdziłem, że nigdy nie kupiłbym nowego opla.
Bez obrazy dla wszystkich ale te ople jakieś takie rozmemłane są
Nie a tak serio, to nie mam zbyt dobry wspomnień z nowym oplem.
P.S. Drugi mój samochód to jak to ktoś napisał wcześniej przedłużacz przyrodzenia, fakt trochę kasy w niego pakuję, ale mam go ze względu na fajny silnik. Chociaż powoli zaczynam myśleć o zmianie, bo i tak nie wykorzystuje potencjału spod maski.
Reasumując, każdy jeździ czym chcę, jak komuś podobają się stare e46, e36, e39 to niech ma. Jeśli jeździ nim normalnie to jak dla mnie jest normalnym człowiekiem, a nie jakimś tam sebixem czy innym piździarzem.
Edit. Zapomniałbym o najważniejszym, nie wiem jak Wy panowie, ale ja lubię pogrzebać sobie w samochodzie... w nowym tego nie zrobię bez specjalistycznego sprzętu i komputera.
Bez obrazy dla wszystkich ale te ople jakieś takie rozmemłane są

Nie a tak serio, to nie mam zbyt dobry wspomnień z nowym oplem.
P.S. Drugi mój samochód to jak to ktoś napisał wcześniej przedłużacz przyrodzenia, fakt trochę kasy w niego pakuję, ale mam go ze względu na fajny silnik. Chociaż powoli zaczynam myśleć o zmianie, bo i tak nie wykorzystuje potencjału spod maski.
Reasumując, każdy jeździ czym chcę, jak komuś podobają się stare e46, e36, e39 to niech ma. Jeśli jeździ nim normalnie to jak dla mnie jest normalnym człowiekiem, a nie jakimś tam sebixem czy innym piździarzem.
Edit. Zapomniałbym o najważniejszym, nie wiem jak Wy panowie, ale ja lubię pogrzebać sobie w samochodzie... w nowym tego nie zrobię bez specjalistycznego sprzętu i komputera.
na codzien sam latam audi starym bo z 94 roku jest to staruszka a8 4.2 ale traktuje to jako klasyka ponieważ wpakowałem w auto już ponad 45 tyś i robie je na klasyka. Mimo swojego wieku jest zrywne i mocy mu nie brakuje jednak to nie auto robi z człowieka kierowcę. Często jest tak, że małolat kupi stare audi lub mw i je zajedzie do konca a nie na tym rzecz polega. To jak z alkoholem pić trzeba umieć! Dla mnie stare audi jest pasją i zupelnie inaczej podchodze do tematu motoryzacji. Cóż mamy ludzi i parapety!
18-latek z ałdi to jak trzylatek z zapałkami.
Aczkolwiek spokojniejszy byłbym o tego trzylatka.
Aczkolwiek spokojniejszy byłbym o tego trzylatka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie