ślisko po deszczu i stare 15 letnie łyse opony
postanowiła sama zdjąć się z felgi

postanowiła sama zdjąć się z felgi
fantastico opublikował ten sam film 51 minut po tobie i już leci na główną
przypadek nie sądzę .
A nie sorry ta sk🤬iała strona mi zamuliła i wyskoczył mi jego filmik w twoim poście .
przypadek nie sądzę .
A nie sorry ta sk🤬iała strona mi zamuliła i wyskoczył mi jego filmik w twoim poście .
Śmieszą mnie te wszystkie małolaty i wieśniaki co nakupują 20-letnich audiczek i wożą się tym niemieckim gównem jakby to były co najmniej auta sportowe

Przesiadka z E36 tak wyglada
chciał zaimponować ale zapomniał ze zapłacił wcześniej za wymianę rozrządu, oleju i innych wahaczy.... na opony już zabrakło....

camson napisał/a:
Śmieszą mnie te wszystkie małolaty i wieśniaki co nakupują 20-letnich audiczek i wożą się tym niemieckim gównem jakby to były co najmniej auta sportowe
No nie władcy pierścieni ;P moja e46 o wiele lepiej się trzyma drogi na letnich oponach 225 trzyma się asfaltu jak cygan zasiłku

podpis użytkownika

Jak dla mnie każde BMW warte mniej niż 30 tys to złom wieśniaka z małym ego. Nowe bunie po 200-300k to co innego . Uprzedzając mam 4 letniego Opla od nowości.
Na sadistic'u cała prawda !!!

podpis użytkownika
Boga nie maNa sadistic'u cała prawda !!!
Coraz czesciej dochodze do refleksji ze przed podejsciem do egzaminu praktycznego osoby ubiegajace sie o prawo jazdy powinny miec robione test na inteligencje. Ponizej pewnego poziomu kwit na wejsciu
S.T.U_Cummins napisał/a:
Jak dla mnie każde BMW warte mniej niż 30 tys to złom wieśniaka z małym ego. Nowe bunie po 200-300k to co innego . Uprzedzając mam 4 letniego Opla od nowości.
opla to co ty pijany byłeś jak kupowałeś czy na audi ani toyotę nie stykło

podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...

Audi coś robi z mózgiem kierowcy. Nie wiem o co chodzi ale kierowcy tych auto to tępe janusze. P🤬li im się od tych j🤬ych szrotów pod kopułą. Nasłuchają się tej sk🤬iałej reklamy i oni naprawdę myślą że mają jakąś przewagę. A c🤬j z nimi. niech zdychają w rowie.
Te wszystkie "cudowne" Audi i BMW, co mają więcej niż 10 lat, to jest taki szrot że niech mnie c🤬j. Wszyscy to gówno kupują, bo to przecie taka renoma i prestiż. 4/5 znajomych, którzy jeżdżą tym c🤬jostwem, co chwile musi w to hajs pchać, bo co chwilę coś się jebie. Znam takich co mają o połowę tańsze Fiaty z podobnych roczników co te Audi i Beemki, jakieś Bravo w ocynku czy inne Hondy i nic im się z tymi autami nie dzieje. No ale gdzie to tak POD REMIZO się Fiatem pokazać, toć to wstyd.