sami zap🤬laja podmiejskimi autobusami
Kiedyś właśnie zap🤬laliśmy podmiejskim autobusem i z bocznej drogi wyjechało takie piździsko na p🤬docyklu. Autosan ma twarde oponki. Mieliśmy okazję zobaczyć jak wygląda kolano gdy jest płaskie. Piździsko się miotało i darło w niebo głosy, ale w końcu się uciszyło.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Żeby nie było, zap🤬lam jak skończony debil i samochodem i kiblem, ale przed palantownią albo śmigam, albo się po prostu zatrzymuję i mam wyj🤬e na ich śmieszne mandaty 500 zl raz na rok jak zap🤬lam grubo ponad 200km/h non stop. Zbijam chłopakom piony, standard wyrobiony, a ja spowrotem do skarbony zap🤬lam jak szalony.
W mojej furze wygladam przynajmniej jak porzadny sutener albo diler, wiec nikt nawet nie pomyśli, aby laczyc moja osobe z p🤬dactwem, a na kiblu, w skorach, wygladam tak samo jak ci 60 kilowi leszcze i spojrzenie lasek z fiatow 500 mnie krzywdzi.
Zbijam chłopakom piony, standard wyrobiony, a ja spowrotem do skarbony zap🤬lam jak szalony.
W mojej furze wygladam przynajmniej jak porzadny sutener albo diler, wiec nikt nawet nie pomyśli, aby laczyc moja osobe z p🤬dactwem, a na kiblu, w skorach, wygladam tak samo jak ci 60 kilowi leszcze i spojrzenie lasek z fiatow 500 mnie krzywdzi.
Ty to trochę taki raper jesteś
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]

Dobrze, że edytowałeś post i się rozpisałeś, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że sadolowa p🤬deczka nr 1 nie obsrała się tak jak zwykle. Może jeszcze raz wstawisz fotkę twojej zardzewiałej p🤬dorynki w najbardziej pedalskim kolorze.
Pewnie nawet dzieci leją ze śmiechu po nogawkach, jak widzą motop🤬dę na żółtej p🤬dorynce.
nie zesraj się łachu cmentarny. Dla mnie i tak zostaniesz podludziem i biedusem

Ci prawdziwi faceci muszą zap🤬lać ile fabryka dała? Co chcą udowodnić, że są p🤬dami i rodzynek im nie staje? Może by się rozpędzili bez motocykla i jebnęli w słup baniakiem?
Właśnie na tym filmie widać jakie p🤬dy grochowe jeżdżą motorkami.
Widzisz nie każdy zap🤬la na plastiku, ale przez takich z🤬bów jak powyżej DuchP🤬dy i H🤬J900 gównażeria myśli ,że wsztyscy tak jeżdzą
nie zesraj się łachu cmentarny. Dla mnie i tak zostaniesz podludziem i biedusem
Oddaj pedalską, żółtą, zardzewiałą p🤬dorynkę na złom, lub pogódź się z losem.
Widzisz nie każdy zap🤬la na plastiku, ale przez takich z🤬bów jak powyżej DuchP🤬dy i H🤬J900 gównażeria myśli ,że wsztyscy tak jeżdzą
Już dawno nie widziałem, żeby ktoś aż tak się obsrał. Pewnie leżysz teraz zapłakany w swoim slamsie i walisz pięściami w podłogę, wrzeszcząc pedalskim cienkim głosikiem: "Panie boże, dlaczego akurat mnie to spotkało?! Normalni mężczyźni mają c🤬ja i jaja, a ja mam srom i muszę jeździć na pedalskiej p🤬dorynce! Nawet dzieci wytykają mnie palcami! Kiedy w końcu wynajdą lekarstwo na sp🤬dowacenie?! Boże ratuj!"

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówSię śmiejecie z nich
A tak naprawdę ten kto nie ma motocykla to ciota !
Prawdziwi faceci maja motocykle
... w dupie

no chyba że ta p🤬da chciała go przejechać motocyklem
Się śmiejecie z nich
Lubię Cię

Się śmiejecie z nich
I już Cię lubię

podpis użytkownika
Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
Oddaj pedalską, żółtą, zardzewiałą p🤬dorynkę na złom, lub pogódź się z losem.
Już dawno nie widziałem, żeby ktoś aż tak się obsrał. Pewnie leżysz teraz zapłakany w swoim slamsie i walisz pięściami w podłogę, wrzeszcząc pedalskim cienkim głosikiem: "Panie boże, dlaczego akurat mnie to spotkało?! Normalni mężczyźni mają c🤬ja i jaja, a ja mam srom i muszę jeździć na pedalskiej p🤬dorynce! Nawet dzieci wytykają mnie palcami! Kiedy w końcu wynajdą lekarstwo na sp🤬dowacenie?! Boże ratuj!"
Po pierwsze to leżę, ale na twojej starej, a po drugie mam wyj🤬e w wasze gusła typu "panie bogu" pryszczaty rurkowcu. Zmień spodnie go cię ciśnie w c🤬kę i ciśnienie wali na dekiel.

Zmień spodnie go cię ciśnie w c🤬kę
Widzę, że inspirujesz się moimi starymi tekstami, bo reszta wygląda jakby pisał to najbardziej żałosny spośród żałosnych palantów. Nie bez powodu jesteś nr 1 w TOP10 sadolowych downów. Jeśli wiek który podałeś w profilu jest prawdziwy, to mam dla ciebie przykrą wiadomość: niestety, ale jesteś upośledzony (ale o tym świadczy już żółta p🤬dorynka, ha ha ha

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówbeeeka;dddd. mogl sie zatrzymac od razu albo uciekac do konca. placz na koniec tylko dobitnie pokazuje jaka jest p🤬da.
Ryczy bo tamtejszy sąd mu teraz dojebie za dwadzieścia przepisów które złamał i dziesięć przestępstw które za jednym razem popełnił tym jednym wyczynem.
Jak będzie miał szczęście to straci tylko dużo kasy i dostanie dłuuuugie zawiasy, a jak niebardzo to nawet pione albo dzienione, bo u nich są kumulacje wyroków. Jak ryczy to znaczy że ma dobrze w głowie i będzie się płaszczył przed sądem/prokuratorem o ugodę na te grzywne i zawiasy.