Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Juzwa 2020-05-25, 16:42 9
alexandrus napisał/a:

sami zap🤬laja podmiejskimi autobusami

Kiedyś właśnie zap🤬laliśmy podmiejskim autobusem i z bocznej drogi wyjechało takie piździsko na p🤬docyklu. Autosan ma twarde oponki. Mieliśmy okazję zobaczyć jak wygląda kolano gdy jest płaskie. Piździsko się miotało i darło w niebo głosy, ale w końcu się uciszyło.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Smir808 2020-05-25, 17:05 8
Ucieczka przed policją w USA to srogie przestępstwo za które idzie się bankowo siedzieć...Jakby się zatrzymał na początku dostał by tylko mandat czyli ticket, ale że zaczął sp🤬alać to się nie dziwcie, że koleś płacze bo właśnie do niego dotarło jakim jest debilem i że skończy w więzieniu. Policjant ma prawo takiego uciekającego odstrzelić to i tak koleś ma w sumie fuksa że nie trafił na jakiegoś frustrata.
Zgłoś
Adae 2020-05-25, 18:34 3
Uwielbiam motory, ale ten zalew p🤬d sprawia, ze zaczynam sie wstydzic kiedy wyciagam swoja CBRke na droge.

Żeby nie było, zap🤬lam jak skończony debil i samochodem i kiblem, ale przed palantownią albo śmigam, albo się po prostu zatrzymuję i mam wyj🤬e na ich śmieszne mandaty 500 zl raz na rok jak zap🤬lam grubo ponad 200km/h non stop. Zbijam chłopakom piony, standard wyrobiony, a ja spowrotem do skarbony zap🤬lam jak szalony.

W mojej furze wygladam przynajmniej jak porzadny sutener albo diler, wiec nikt nawet nie pomyśli, aby laczyc moja osobe z p🤬dactwem, a na kiblu, w skorach, wygladam tak samo jak ci 60 kilowi leszcze i spojrzenie lasek z fiatow 500 mnie krzywdzi.
Zgłoś
Skupek 2020-05-25, 18:59
Adae napisał/a:

Zbijam chłopakom piony, standard wyrobiony, a ja spowrotem do skarbony zap🤬lam jak szalony.
W mojej furze wygladam przynajmniej jak porzadny sutener albo diler, wiec nikt nawet nie pomyśli, aby laczyc moja osobe z p🤬dactwem, a na kiblu, w skorach, wygladam tak samo jak ci 60 kilowi leszcze i spojrzenie lasek z fiatow 500 mnie krzywdzi.

Ty to trochę taki raper jesteś
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-25, 19:26 2
DuchCzempa napisał/a:

Dobrze, że edytowałeś post i się rozpisałeś, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że sadolowa p🤬deczka nr 1 nie obsrała się tak jak zwykle. Może jeszcze raz wstawisz fotkę twojej zardzewiałej p🤬dorynki w najbardziej pedalskim kolorze.
Pewnie nawet dzieci leją ze śmiechu po nogawkach, jak widzą motop🤬dę na żółtej p🤬dorynce.

nie zesraj się łachu cmentarny. Dla mnie i tak zostaniesz podludziem i biedusem
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-25, 19:30
Juzwa napisał/a:

Ci prawdziwi faceci muszą zap🤬lać ile fabryka dała? Co chcą udowodnić, że są p🤬dami i rodzynek im nie staje? Może by się rozpędzili bez motocykla i jebnęli w słup baniakiem?
Właśnie na tym filmie widać jakie p🤬dy grochowe jeżdżą motorkami.

Widzisz nie każdy zap🤬la na plastiku, ale przez takich z🤬bów jak powyżej DuchP🤬dy i H🤬J900 gównażeria myśli ,że wsztyscy tak jeżdzą
Zgłoś
~Dostojny 2020-05-25, 19:55 3
alexandrus napisał/a:

nie zesraj się łachu cmentarny. Dla mnie i tak zostaniesz podludziem i biedusem

Oddaj pedalską, żółtą, zardzewiałą p🤬dorynkę na złom, lub pogódź się z losem.

alexandrus napisał/a:

Widzisz nie każdy zap🤬la na plastiku, ale przez takich z🤬bów jak powyżej DuchP🤬dy i H🤬J900 gównażeria myśli ,że wsztyscy tak jeżdzą

Już dawno nie widziałem, żeby ktoś aż tak się obsrał. Pewnie leżysz teraz zapłakany w swoim slamsie i walisz pięściami w podłogę, wrzeszcząc pedalskim cienkim głosikiem: "Panie boże, dlaczego akurat mnie to spotkało?! Normalni mężczyźni mają c🤬ja i jaja, a ja mam srom i muszę jeździć na pedalskiej p🤬dorynce! Nawet dzieci wytykają mnie palcami! Kiedy w końcu wynajdą lekarstwo na sp🤬dowacenie?! Boże ratuj!"

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Pies_poligona 2020-05-26, 7:11
bronksy napisał/a:

Się śmiejecie z nich
A tak naprawdę ten kto nie ma motocykla to ciota !
Prawdziwi faceci maja motocykle

... w dupie
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-26, 7:54
ten policjant też p🤬lnięty, drze ryja jakby ktoś go wyprowadził z równowagi, zakuwa w kajdanki nie wiem z jakiego powodu,
no chyba że ta p🤬da chciała go przejechać motocyklem
Zgłoś
IOI 2020-05-26, 8:47
te ich radiowozy serio moga tyle poleciec? ma ktos jakies wiarygodne zrodlo z ich parametrami?
Zgłoś
mikolab1891 2020-05-26, 10:05
bronksy napisał/a:

Się śmiejecie z nich

Lubię Cię

bronksy napisał/a:

Się śmiejecie z nich

I już Cię lubię

podpis użytkownika

Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-26, 11:20
DuchCzempa napisał/a:

Oddaj pedalską, żółtą, zardzewiałą p🤬dorynkę na złom, lub pogódź się z losem.
Już dawno nie widziałem, żeby ktoś aż tak się obsrał. Pewnie leżysz teraz zapłakany w swoim slamsie i walisz pięściami w podłogę, wrzeszcząc pedalskim cienkim głosikiem: "Panie boże, dlaczego akurat mnie to spotkało?! Normalni mężczyźni mają c🤬ja i jaja, a ja mam srom i muszę jeździć na pedalskiej p🤬dorynce! Nawet dzieci wytykają mnie palcami! Kiedy w końcu wynajdą lekarstwo na sp🤬dowacenie?! Boże ratuj!"

Po pierwsze to leżę, ale na twojej starej, a po drugie mam wyj🤬e w wasze gusła typu "panie bogu" pryszczaty rurkowcu. Zmień spodnie go cię ciśnie w c🤬kę i ciśnienie wali na dekiel. a obsrany to jest k🤬s twojego starego po seksie z tobą.
Zgłoś
~Dostojny 2020-05-26, 13:38 1
Już tak się zbłaźniłeś i jeszcze ci mało.

alexandrus napisał/a:

Zmień spodnie go cię ciśnie w c🤬kę

Widzę, że inspirujesz się moimi starymi tekstami, bo reszta wygląda jakby pisał to najbardziej żałosny spośród żałosnych palantów. Nie bez powodu jesteś nr 1 w TOP10 sadolowych downów. Jeśli wiek który podałeś w profilu jest prawdziwy, to mam dla ciebie przykrą wiadomość: niestety, ale jesteś upośledzony (ale o tym świadczy już żółta p🤬dorynka, ha ha ha ).

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
syulung 2020-05-28, 10:27
nwonigers napisał/a:

beeeka;dddd. mogl sie zatrzymac od razu albo uciekac do konca. placz na koniec tylko dobitnie pokazuje jaka jest p🤬da.

Ryczy bo tamtejszy sąd mu teraz dojebie za dwadzieścia przepisów które złamał i dziesięć przestępstw które za jednym razem popełnił tym jednym wyczynem.
Jak będzie miał szczęście to straci tylko dużo kasy i dostanie dłuuuugie zawiasy, a jak niebardzo to nawet pione albo dzienione, bo u nich są kumulacje wyroków. Jak ryczy to znaczy że ma dobrze w głowie i będzie się płaszczył przed sądem/prokuratorem o ugodę na te grzywne i zawiasy.
Zgłoś