Ha! Oglądałem ten odcinek i od razu pomyślałem, że pan zaistnieje w internecie

Stres zrobił swoje.

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Szaman4321 napisał/a:
Nie wiem czy wiecie ale w USA pizza to warzywo
![]()
A w Europie ślimak to ryba.

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
gość chyba był głodny i złapały go smaki
(przypominam przy okazji że czipsy i frytki są zakazane w islamie bo prorok takich rzeczy nie jadł)

podpis użytkownika
Rock.

- poproszę duże frytki
- niestety, zabrakło ziemniaków
- to mogą być z chlebem
- niestety, zabrakło ziemniaków
- to mogą być z chlebem
@Shaman4321
A to nie pomieszałeś paru faktów? Bo to chyba było tak, że wchodziła u nich (albo w którymś ze stanów), podobna do naszej, o zdrowej żywności w szkole. No i producenci gotowego żarcia "posmarowali" gdzieniegdzie i okazało się, że pizza też się kwalifikuje. A czemuż to? Bo podkład do pizzy jest robiony z pomidorów, a one są zdrowe.
A to nie pomieszałeś paru faktów? Bo to chyba było tak, że wchodziła u nich (albo w którymś ze stanów), podobna do naszej, o zdrowej żywności w szkole. No i producenci gotowego żarcia "posmarowali" gdzieniegdzie i okazało się, że pizza też się kwalifikuje. A czemuż to? Bo podkład do pizzy jest robiony z pomidorów, a one są zdrowe.

odcinki są nagrywane w Lublinie, i mało brakowało żebym na pierwszym pytaniu odpowiedział: Gdzie znajduje się Twierdza Tower?....w Luuu....w Londynie, stres jest jak Ci nie latają rece to nogi

Tak się kończy wizyta w Mcdonaldzie PRZED nagraniem

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA