📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ładnie zrobili. Jeszcze nie widziałem, żeby tak ładnie ktoś zrobił...

@up
a byłeś, widziałeś osobiście? "Bursztynowe" płyty nie stykają się równo
przesunięcie widać z dołu
Także ladnie nie zrobili ....
a byłeś, widziałeś osobiście? "Bursztynowe" płyty nie stykają się równo

mogliby nzrobic taki filmik jak roznym dzialaczom w roznych miejscach polski w tajemniczy sposob powstaja wille i inne palaca przy okazji budowy stadionow

Jak by to robili kitajce to filmik by się nazywał " 2 miesiące w minutę "
jesli to bylo w polsce - gratuluje kolejnych wyrzuconych pieniedzy w bloto

moonmaker05 napisał/a:
jesli to bylo w polsce - gratuluje kolejnych wyrzuconych pieniedzy w bloto
Nie wieżę że to napisałeś

ba, to tylko widok na stadion, ale jak całą Letnicę zmienili to dopiero mózg staje.
pustostany zburzyli, patologie wyprowadzili, część firm przenieśli...
pustostany zburzyli, patologie wyprowadzili, część firm przenieśli...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie