👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie się patrzą jakby nigdy Mudźina nie widzieli poza plantacją bawełny...

"Ludzie się patrzą jakby nigdy Mudźina nie widzieli poza plantacją bawełny..."
Bo nie widzieli, wtedy jeszcze niewolnictwo było legalne.
Bo nie widzieli, wtedy jeszcze niewolnictwo było legalne.
fajny występ. wiesz może podczas jakiego koncertu/przeglądu/festiwalu to zagrali? Bo publiczność rzeczywiście nie wygląda jakby czekali latami na ten kawałek
...jedynie pani w 1:07 się nie bulwersuje i kmini motyw
piwo dla niej!

...jedynie pani w 1:07 się nie bulwersuje i kmini motyw

lukibse napisał/a:
Owszem suchar - 1990 rok.
jaki k🤬a suchar? toż to klaaasyka, mój panie ;]
Idziesz na jakiś koncert, a tu nagle wypuszczają jakieś zwierzęta, jedne tańczą inne szczekają do mikrofonu, też bym nie wiedział, czy to jakaś reklama zoo, czy może bunt obcych/

@ up
Jak to jakiej, muzyki białych Amerykanów. Country! Jiiihaaaa!
Jak to jakiej, muzyki białych Amerykanów. Country! Jiiihaaaa!

Twój Stary napisał/a:
klasyka hehe polecam ich kawalek "me so horny"
Ja polecam "Pop that pussy"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie