👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

stalin_za_mlodu napisał/a:
taki żarcik w sensie, że FILM NIE DZIAŁA?
Działa, czyżbyś miał problem z wciśnięciem play?

trzeba być zdrowo jebniętym żeby za ten badziew tyle hajsu wydawać,nie mówie już o czekaniu 2 tygodnie,

zuq4 napisał/a:
dla twojej wiadomości stać by mnie było żeby co miesiąc kupować nowe Igówno,ale po co?dla szpanu?prawda jest taka że apple dobry ma tylko marketing.
ps.popracuj nad składnią zdań bo naprawde jest tragiczna
Ale masz wyimaginowane marzenia ale co zrobić marzyć dalej możesz o co 2 tygodniowym zakupie jak to nazwałeś Igównie
ciasteczkowy-potwór napisał/a:
Ale masz wyimaginowane marzenia ale co zrobić marzyć dalej możesz o co 2 tygodniowym zakupie jak to nazwałeś Igównie
koleś weż się ogarnij masz 32 lata a poziomem inteligencji to gimbusom do pięt niedorastasz

zuq4 napisał/a:
koleś weż się ogarnij masz 32 lata a poziomem inteligencji to gimbusom do pięt niedorastasz
Widzisz ty masz 28 i jeszcze wierzysz w to co pisze u kogoś w profilu pustaku

Jeb*ć te wszystkie dotykowe gówna. Te wszystkie iGówna, smarkfony wykradają dane.
Rzygać się chce jak dorośli ludzie cieszą się jak małe dzieci jak tylko usłyszą że wychodzi nowy model iGówna czy smarkfona. Lecą jak tępe dzidy do sklepu żeby już go mieć.
Wyścig szczurów, kto będzie miał pierwszy dotykowe gówno w nowszym opakowaniu.
Rzygać się chce jak dorośli ludzie cieszą się jak małe dzieci jak tylko usłyszą że wychodzi nowy model iGówna czy smarkfona. Lecą jak tępe dzidy do sklepu żeby już go mieć.
Wyścig szczurów, kto będzie miał pierwszy dotykowe gówno w nowszym opakowaniu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie