Ukasz995 napisał/a:
Tonę ogarnę za 60000 sasinow
za ile? 1 sasin to 70 milionów
Nauczyla sie fragmentu choreografii z jakiegos teledysku, sam uklad kojarze, ale nie pamietam co to. A Ty sadolu czego dzisiaj sie nauczyles?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
KapejloneK napisał/a:
Naoglądają się jakiegoś gówna na tefałenie, gdzie chorzy psychicznie przewracają się na podłogę i robią głupie miny, a pedały z jury się zachwycają i mówią im że to modern dens i później takie są efekty.
Znajomy mi opowiadał, że trafił kiedyś na jakąś domówkę w Krakowie i tam większość z gości wykonywała po kolei jakieś poj🤬e niby tańce. Gdy tego wtedy słuchałem to nie mogłem uwierzyć, że to homo sp🤬olenie umysłowe aż tak bardzo niszczy ludziom głowy.
To tvn.
Kiedyś były dzieci Neostrady...
lolaxxdd napisał/a:
omg ale raszpla ....kto to stuka?????
Na pewno nie przegrywki z sadola :v
podpis użytkownika
I used to shoot you down...
Znajomek pracuje w Lidlu, impreza obowiązkowa jeżeli nie mogłeś przyjść to urlop....
Dziewczyna dobrze się bawi, fajnie ubrana, nawet zgrabna, ma poczucie rytmu, nikomu nie przeszkadza, i odważna, w tym zapyziałym, sztywnym społeczeństwie, gdzie ludzie czerpią radość tylko z oceniania innych, to naprawdę odważna.....
Hugo Dionizy Steinhaus
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus